Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (328)
Beoordelingen filteren
328 resultaten
Waardering van reizigers
234
81
11
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
234
81
11
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 328 beoordelingen
7 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na alle goede recensies hadden we besloten om dit te boeken. Bij aankomt schrokken wij van de ligging, men moet zelfs betalen voor een parkeerplek bij het hotel. Ook stonk het hotel naar azijn, dat als schoonmaakmiddel wordt gebruikt. De airco functioneerde slecht en personeel is lang niet zo vriendelijk als men doet overkomen. Daarbij kregen wij een kamer met uitzicht op de binnenplaats, wat amper 3x3 groot was en waar de vuile onderbroeken en zwembroeken aan een wasrekje hingen. Daarom zijn we eerder vertrokken, geen aanrader!

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
Bedank JelleBD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giov41, Direttore van Hotel Nettuno, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2018
Google-vertaling

We are so sorry that our Hotel has not been to his liking as we can see we always have good reviews both as a cleaning, staff and location, the air conditioning had a problem and was changed immediately the day after the room, the product that is used to wash PVC and an antibacterial to a taste of vinegar and no one ever complained in all these years, but the strangest thing and you did not say anything starting one day before, all the staff has always had a an eye for you saying goodbye in the morning in the afternoon and in the evening even if some of your family did not deign to look even for a normal good morning, as regards the parking lot and written on all the weeb sites where the Hotel is presented are paid public throughout the area of ​​Cala Gonone and with a little patience and luck can be found free near the hotel,
In addition, the classic rooms have no balcony but the window and not all have a view outside but there are also those with internal views.
Regarding the location there is a system called googlemaps all our best customers are also informed about the location of the hotel and then book knowing that the hotel is 3 minutes walk from the main beaches
I hope I have clearly replied to his beautiful review
Yours sincerely
direction
Hotel Nettuno
P.M.P

Ci dispiace tanto che il nostro Hotel non sia stato di suo gradimento come potrà vedere abbiamo sempre delle ottime recensioni sia come puliza, personale e posizione , l'aria condizionata aveva un problema e le è stata cambiata subito il giorno dopo la camera, il prodotto che si usa per lavare il PVC e un antibatterico a un gusto di aceto e non si e lamentato mai nessuno in tutti questi anni, ma la cosa piu strana e che non avete detto niente partendo un giorno prima , tutto il personale ha sempre avuto un occhio di riguardo per voi salutando la mattina il pomeriggio e la sera anche se qualche vostro familiare non si degnava di rivolgere nemmeno lo sguardo per un normale buongiorno , per quanto riguarda il parcheggio e scritto su tutti i siti weeb dove viene presentato l'Hotel che sono pubblici a pagamento in tutta l'area di Cala Gonone e con un pò di pazienza e fortuna si possono trovare gratuitamente vicino all'hotel ,
Inoltre le camere classic non hanno balcone ma la finestra e non tutte hanno la vista all'esterno ma ci sono anche quelle con vista interna.
Per quanto riguarda la posizione esiste un sistema che si chiama googlemaps tutti i nostri migliori clienti si informano anche sulla posizione dell'Hotel e poi prenotano sapendo che l'hotel dista 3 minuti a piedi dalle spiagge principali,
spero di aver risposto chiaramente alla sua bellisssima recensione
cordiali saluti
direzione
Hotel Nettuno
P.M.P

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2017 beoordeeld

Eind juli een week in Hotel Nettuno verbleven. Een heerlijk rustig hotel met een klein zwembad voor de nodige verkoeling. Ontbijt is erg basic maar prima voor een week. Vriendelijk personeel en zeer schone kamers! Alles in Cala Gonone is op een paar minuten lopen. Een leuke kustplaats van waaruit je alle kanten op kunt. In de haven kun je een boot huren voor een dag en de kust verkennen. Een beetje prijzig, maar het was het dubbel en dwars waard!! Een super mooie vakantie gehad!!

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Annemarie A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld

We bleven hier 3 nachten. Sfeervol, comfortabel, rustig in het centrum van Cala Gonone gelegen modern en tegelijk sfeervol ingericht hotel. Op loopafstand van het strand en de haven, van waaruit je per boot de kust kunt verkennen of naar verdere stranden kunt varen. Je voelt je hier welkom. De ontvangst en service was attent, persoonlijk en informatief. Wij hadden een ruime kamer met terras. Goede bedden en airco. Het ontbijt was uitgebreid, niets op aan te merken. We hadden dankbaar gebruik gemaakt van de informatie, die eigenaar Pier Mario bij aankomst al verstrekt had over de mogelijkheden van een boottocht langs de schitterende kust. Kijk ook bij mijn recensie over Pescaturismo Delfino 1. Volg als het kan zijn adviezen op ten aanzien van restaurants. Daar weken we één keer van af en hadden achteraf spijt. Bekijk ook onze foto’s van het hotel en het leuke dorp.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank juanfalcone
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2017 beoordeeld

Met het hele gezin 11 dagen genoten in dit uitstekend hotel. Mooie, nette kamers (met prima airco). Heel goed en uitgebreid ontbijt. Prachtig zwembad (met gratis handdoeken ter beschikking).
Zeer vriendelijk, uiterst behulpzaam en enthousiast personeel (meertalig), geven je alle info die je wenst (ook van de omgeving).

  • Verbleef: juli 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank frankvI1277KF
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2014 beoordeeld

Hotel met vriendelijke bediening.Heel behulpzame mensen aan de receptie.
Kamer was heel proper , maar veel geluidshinder.Klein terras en badkamer.Ontbijt was basic.
Stapelbed voor de kinderen was niet stevig.
Buurt rond het hotel is aan de marginale kant,geen uitzicht op zee.

  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Erwin S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken