Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (230)
Beoordelingen filteren
230 resultaten
Waardering van reizigers
109
88
28
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
109
88
28
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 230 beoordelingen
25 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch schoon met ruime kamers.
Goed ontbijt met ruime keuzes. Vriendelijk personeel, komt nog rond met een gratis hapje aan 't zwembad. Net buiten de drukte van strand en Bosa stad, maar wel goed te belopen ....

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank verbojos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2017 beoordeeld

Heel ruime kamers met een balkon. Ook buiten op het terras en rond het zwembad is het goed toeven. Alles lekker groen met mooie bomen en bloemen. Korte afstand naar het strand en naar Bosa. Wij keken uit op de bergen. Uitgebreid ontbijt dat er verzorgd uitzag. Gezellige sfeer.

Kamertip: Wij keken de kant van de bergen op, zelf zou ik denk ik meer voor een kamer kiezen met zicht o zee en het zwembad. Alle kamers zijn rustig.
Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Sonja1248
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2017 beoordeeld

Keurig kleinschalig hotel op enkele km van Bosa en op wandelafstand van de kust. De kleine dame aan de receptie kan gerust wat (klant)vriendelijker. Onze kamer was al beschikbaar, maar toch diende een ander personeelslid initiatief te nemen om ons deze toe te wijzen. Het duurde nog zo'n 30min tot wanneer we 'officieel' konden inchecken. De rest van het personeel is vriendelijk. Ruime en nette kamers met grote frigo en ruim terras. Het bed was ok. Ruim ontbijt, maar een gebakken eitje missen we toch in Sardinië. Het zwembad is goed onderhouden en er zijn voldoende ligstoelen aanwezig. Je beschikt het best over een auto om richting Bosa te gaan. Gratis en voldoende ruime (gratis) parking aan het hotel.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Fiers R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2016 beoordeeld

Hotel niet ver van het centrum.
Ligt op loopafstand van strand, port Bosa en centrum Bosa.
Met verzorgd zwembad, kamers waren proper. Geen last gehad van lawaai, was wel einde seizoen, er is een bar in het hotel maar geen restaurant.
Ontbijt was lekker, keuze genoeg, en personeel is vriendelijk.

  • Verbleef: september 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AnnickvanIeper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel met ruime kamers. Airco aanwezig. Personeel is erg vriendelijk. Kamer 103 heeft wel een erg lawaaierig bed. Die is aan vervanging toe. Aandachtspunt is een bedlampje. Bosa is op 4 minuten rijden. Een aanrader

Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
Bedank mark S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken