Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.062)
Beoordelingen filteren
2.062 resultaten
Waardering van reizigers
657
519
348
249
289
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
657
519
348
249
289
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.062 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juni 2018 via mobiele applicatie

Hier 2 nachten in juni overnacht.
Is niet wat we verwachten hadden van de accomodatie. In de boeken stond hotel dit is een.park met verschillende huisjes verdeeld over een groot park. Hier krijg je een kamer, wat wel aan de gedateerde kant is en niet al te groot. Daarin tegen is de doucheruimte wel goed te noemen.
Ontvangst is niet wat we gewent zijn je komt bij een dicht hek aan. Hierna wordt je verzocht om de auto te parkeren en je bagage mee te nemen na het centrale ontvangstpunt. Hierna een een safaribus naar de receptie voor uiteindelijk de sleutel.
Vervolgens wordt je weg gebracht naar je kamer. Ontbijt is om een centrale restaurant. Hier is wel van alles wat te vinden al is het wel in een buffet vorm.
Ben dan benieuwd hoe het in het hoog seizoen gaat.
Verder hier veel Fransen/Italianen en aan de tv zenders te zien komen hier ook veel Oostblok gasten.
Voor gezinnen die willen luieren en alles bij de hand willen hebben misschien een plek om te bezoeken. Voor ons was dit een tegenvaller veel te massaal.
Wij waren blij dag dit maar voor 2 nachten is geweest..
Omgeving is wel bijzonder met al de mooie stranden en baaitjes.
Een ander punt is hier wordt niet met cash geld betaald maar met pin of creditcard.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank joanmajef
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
APCustomerCare, Responsabile relazioni con la clientela van Arbatax Park Resort - Telis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Dear joanmajef,
We would like to thank you for sharing your opinion here on Tripadvisor. We are sorry to read that your stay at Hotel Telis didn’t totally satisfy your expectations, we always strive to offer our Guests the best possible holiday experience ever. We regret reading that your room didn’t live up to your expectations, we have never advertised something that we can’t offer and we always provide true descriptions linked with real pictures, both in our website and in all booking channels. Moreover, we are sorry for your words of dissatisfaction towards our Staff and our accomodation procedures, the Arbatax Park Resort extends out 60 ectars of land and we think it is the best possible way to guarantee a perfect service. We try to do our best to satisfy Guests wishes, giving them pleasant emotions and memorable experiences. We want you to know that the comments and suggestions we receive from our Guests are taken seriously, they tell us what we're doing right and wrong and how we can improve. We would appreciate if you would give us another chance to host you in the future and to live a unique holiday with us. Kind regards,
The Guest Relation Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2017 via mobiele applicatie

Het park staat niet in vergelijk tot de foto's die op de boekingswebsites gepresenteerd worden. De kamers zijn erg eenvoudig uitgerust. Het ontbijt in een van de ristorante is niet veel bijzonders. Verder betreft het een groot park met heel veel faciliteiten waar wij nagenoeg geen gebruik van hebben gemaakt. Het was voor ons vervelend dat de auto niet op bij de kamer geparkeerd kon worden. Hierdoor moesten wij een heel stuk lopen naar de entree. Al met al is het park niet aan te bevelen en staat het niet in verhouding tot hetgeen dat wij moesten betalen.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Melvin C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
APCustomerCare, Responsabile relazioni con la clientela van Arbatax Park Resort - Telis, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

Dear Melvin C,
thank you for taking the time to share your experience with us regarding you stay at Arbatax Park Resort. We regret not having been able to cover your expectations, our Guests are usually very satisfied about their stay at Arbatax Park Resort for its authenticity and uniqueness. Our Resort comprises of some 60 hectares of land and 5 hotel facilities. You will understand very well that our internal policy cannot expect parking near the rooms for a matter of practicality. Our Guests, however, have an internal transport service called "boboi" and our staff is always ready to give a ride with the club car if needed. We can assure that we shared your report with the management to improve our service day by day, and we would appreciate if you will give us another chance in the future to show you our real potential. Best regards.
The Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Vreselijk hotel. Realiteit is niet te vergelijken met de foto's op de website. Het is echt vergane glorie! Zwembad is vies en de tuin staat vol dode planten. Een tip: vermijd deze plek!
Ook voor minder validen is deze plek geen pretje. Je moet kilometers lopen om op plaats van bestemming te komen.

Datum van verblijf: juni 2017
1  Bedank marietje1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
APCustomerCare, Responsabile relazioni con la clientela van Arbatax Park Resort - Telis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 juni 2017
Google-vertaling

Dear marietje1234,
We regret to read what you said about the lack of match between reality and photos on internet. We propose our Resort through different booking channels and we like always showing true pictures to our guests and to provide detailed information in order to please them at the arrival. Regarding our Resort conformation, it is not suitable for people with walking problems and we never suggest it at the booking time. Anyway as our Resort is very big, we offer to our guests an internal transport “Boboi”, that is perfect to move quickly in all parts of it. It would be important for us giving you another image of Arbatax Park Resort so we'll invite you in the future to discover the real quality service that has always characterized Arbatax Park Resort.
Best regards, Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2016 via mobiele applicatie

Geen woorden voor. In het gevang hebben ze meer comfort.
We zijn hier door een rally beland, amai ik ben nog nooit in zo een hotel geweest.
Vuil terras, luide muziek...
Kleine kamers, met wc in de douche, geen hotel voor mensen die slecht te been zijn.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Madamesigaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
APCustomerCare, Responsabile relazioni con la clientela van Arbatax Park Resort - Telis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2016
Google-vertaling

Dear Madamesigaar,
it's with disappointment we read the word you used to describe your stay with us. We take always into serious account our guests opinions and their constructive suggestions in order to improve the high quality service provide to our future guest. On the other hand, we can't accept unhappy and unfounded criticisms used to describe our hotel. We like to find an immediate solution to our guests problems in order to satisfy all their wishes, for this reason, it's for us a regret, receiving only here, your complaint when there's nothing we can do, to give you a wonderful and pleasant experience. With regret, Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2016 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier 5 nachten en ik moet zeggen dat het prachtig gelegen is langs mooie baaien. Het kleine strand annex baaitje aan de receptie is werkelijk schitterend! Het resort zelf is zo groot dat eten niet echt gezellig is. Wel de nodige variatie maar echt een kuddegevoel, te veel mensen rond de buffetten!
Kortom, ideaal voor mensen met kinderen die graag luieren aan een zwembad en niet te kieskeurig zijn wat eten betreft!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Reneke1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
APCustomerCare, Responsabile relazioni con la clientela van Arbatax Park Resort - Telis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2016
Google-vertaling

Dear Reneke1965,
thank you so much for taking the time to share your experience at the Arbatax Park Resort with the other travellers. We are delighted to read that you enjoyed the stunning location and the small caves surrounding our resort. However, we regret to hear that our cuisine didn’t satisfy your tastes. The culinary experience is an important aspect of your stay. Our chef daily inspects our buffet restaurants to ensure the quality of our products offering different options in order to satisfy our guests wishes. Despite your impression, it would be a pleasure for us welcoming you again offering a peaceful stay in one of our 5 hotels more suitable to your wishes. Sincerly, Guest Relation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken