Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
€ 162
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
Hotels.com
€ 162
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
eDreams
€ 140
Geen aanbetaling vereist
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (453)
Beoordelingen filteren
453 resultaten
Waardering van reizigers
312
117
16
5
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
312
117
16
5
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 453 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2018 via mobiele applicatie

Een zeer mooi hotel. Zeer goede ontvangst, vriendelijke medewerkers. Heerlijk ontbijt buiten, s’avonds nog heerlijk vertoeven. Mooie zwemgelegheid. Een zeer rustige plaats. Vlak bij het centrum. Ze hebben geen restaurant, maar een echte aanrader is restaurant Dominique, heerlijk eten vanop het balkon.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dirkb063
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 juli 2017

We hebben gedurende een week hier gelogeerd. Heel mooi hotel met een 20-tal kamers ingericht in de stijl van de streek. Het hotel heeft een eigen privé parking. De kleine tuin is prachtig ingericht met ruimte voor het ontbijt en een relatief klein (en ondiep) zwembad. Enkel mogelijkheid voor ontbijt wat niet echt goedkoop was.
Het personeel was uiterst vriendelijk.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank TonyGeudens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 juli 2016

rustig gelegen hotel op boogscheut van dorpscentrum. Het kabbelende water zorgt voor een rustgevende sfeer. vriendelijk en behulpzaam personeel. verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet dat constant wordt aangevuld. jammer dat ze geen half pension hebben maar er zijn mogelijkheden genoeg in het dorp zelf

Kamertip: de standaard kamers zijn aan de kleine kant maar toch voorzien van alle comfort
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Carine D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 oktober 2015

We verbleven hier in de maand september met een groep van 21 personen in 10 kamers. Het hotel is prachtig gelegen, aanleunend tegen de dorpskern, en omringd door kabbelend, stromend, bruisend water. Het hotel heeft ook een mooi ingeplant terras op de binnenkoer.
We hebben niet alle kamers kunnen zien, maar ons gezelschap bleek toch tevreden te zijn over de accommodatie. Onze kamer was voldoende ruim en had ook alle ruimte om kledij weg te bergen. De badkamer was net iets te klein. WC in de badkamer vinden wij bovendien niet echt aangenaam. We hadden ook geen douche, wel een bad. In andere kamers was dat net omgekeerd.
De matras van ons bed was eerder aan de harde kant.

We hebben genoten drie dagen lang genoten van een mooi ontbijtbuffet op de gelijkvloerse verdieping en met zicht op de mooie tuin.

In de loungeruimte van het hotel is ook een bar voorzien, waar je tot 's avonds laat terecht kunt, zelfs een groep als de onze, voor een goed glas.

Het hotelpersoneel was vriendelijk en behulpzaam voor iedereen.

Het hotel heeft ruime privéparkinggelegenheid, die niet betalend is.

Al bij al krijg je in dit charmehotel zeker waar naar geld.
Wanneer je boekt, geef dan zeker op of je bad of douche wil. Dat bespaart verrassingen.

Kamertip: Vermijd de vierde verdieping. De lift komt maar tot de derde verdieping. Geef aan of je bad of douche wil.
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Hubert F
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 januari 2014

Dit hotel ligt aan de rand van het stadje Fontaine de Vaucluse. Prachtige kamers en uitstekend ontbijt buiten aan het waterrad en indien slecht weer in de ontbijtruimte binnen waar het ontbijtbuffet uitgestald is. Het hotel heeft geen restaurant maar de uitbaters hebben sedert enige jaren het restaurant Café Fleurs overgenomen in Isles sur Sorgues (op 5 min van het hotel). Er is ruime keuze aan restaurants in Fontaine de Vaucluse langs de waterloop. In de tuin kun je proeven van een aperitief of een koffie, er is tevens een afgesloten zwembad. Aan de bar kun je proeven van de Gigondas (le delice du poete). De echtgenote van de uitbater beschikt over een vignoble van 23ha. Via de poort aan de achterzijde van het hotel komt je direct op het pleintje in het dorp.

Kamertip: De suites zijn aangenaam en hebben de nodige ruimte. Kamer 5 heeft een terras aan de kamer met de mogelijkheid van ligzetels
Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marc B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken