Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (304)
Beoordelingen filteren
304 resultaten
Waardering van reizigers
125
134
31
13
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
125
134
31
13
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 304 beoordelingen
Beoordeeld op 29 augustus 2018

Studio kleiner dan verwacht, maar toch fijn ! Mooi balkon gehad richting rivier de dives. Ontbijt goede keuze maar had bij tarief in gekunt. Wifi inloggen matig en omslachtig. Elke dag weer opnieuw proberen erin te komen !! Graag de wifi inloggen eenvoudiger maken !

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank robhijmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2018

mooi hotel met parking op een rustige plek. Het hotel is relatief nieuw en dit merk je wel. Iedere kamer heeft een balkon of terras. Het zij ruime kamers met goede bedden, airco, een gratis koelkast en mits bijbetaling : een kitchenette. Het ontbijt voldoet. Enkel spijtig dat er geen vers fruitsap is. Een aanrader.
Mo : Het hotel ligt in Dives sur mer en het strand van Cabourg is toch nog een goede kilometer ver.

Kamertip: vraag de kant van de rivier de Dive
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank johan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2017

Hotel ligt tussen Dives en Cabourg in, naast het station van Dives ( maar daar rijden maar heel weinig treinen) Heerlijke douche in de prima ingerichte kamer welke voorzien is van klein balkon. Ontbijt is in de grote hal van het hotel. Er blijkt ook een zwembad + gym in het complex te zijn, maar die is kennelijk enkel voor de vaste bewoners die een appartement in het complex hebben, jammer nu bleef het ongebruikt.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Adriaan56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédérique H, Directeur général van Kyriad Prestige Residence, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2017
Google-vertaling

Good Morning Adriaan56,

Thank you for your nice comment about our hotel. We are glad to hear that you enjoyed the location close to Cabourg and the equipment: bathroom and balcony.
Please note that the swimming pool and fitness center are not open for anyone: these areas are not in service for now and we do not have an opening date yet.
We hope to see you again soon in our hotel.

Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2017

Hadden een kamer voor 4 personen . Het zetelbed was boven onze verwachting qua kwaliteit . De kamer is ruim genoeg voor 4 personen en heeft een bad met douche mogelijkheid .Het spijtige wat ook niet vermeld was , is dat het zwembad en fitness niet open was . Het ontbijt is prima met voldoende keuze . Je kan er savonds nog terecht in de bar . Personeel is heel vriendelijk . Wel niets te doen in de buurt maar dat heeft niks met het hotel te maken .

Datum van verblijf: februari 2017
Bedank ManagerEspine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédérique H, Directeur général van Kyriad Prestige Residence, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2017
Google-vertaling

Good morning ManagerEspine,

We woulk like to thank you for you nice comment. We are happy to know that the beds and sofa bed were comfortable enough. Our breakfast has indeed a large choice of products and our bar is available every day. We are glad that the reception team was welcoming and helped make your stay a success. The gym and spa are not refered to anywhere on our websites since they are not opened yet.
In the surrounding you can easily go by foot to the city centers of Cabourg and Dives sur Mer as well as to the beach. It is true that during the low season there are less activities and restaurants open in the city.

We hope to see you again in our hotel, maybe during this summer so that you could see the city at its full potential !
Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2016

Dit recent gebouwde complex ligt ideaal. Op wandelafstand van het strand en slechts een paar minuutjes lopen van Cabourg. Het appartement was zeer netjes en comfortabel ingericht met alle nodige benodigdheden voor een aangenaam verblijf.

Enige minpunt : De Kermis op het nabij gelegen plein bleef tot in de late uurtjes open waardoor je niet echt met de ramen open kon slapen

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank NickieA1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Frédérique H, Directeur général van Kyriad Prestige Residence, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2017
Google-vertaling

Good Morning NickieA1965,
We would like to thank you for grading our hotel and for your nice comment. We are glad to hear that you found the apartment clean and well furnished.
Indeed our residence is ideally located close to the city centers of Cabourg and Dives and also the beaches.
We are sorry for the inconvenience created by the fair next door.
We would be happy anyhow, to welcome you again soon.
Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken