De prijzen worden geleverd door onze partners voor ƩƩn kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 5 augustus 2022 via mobiele applicatie

Schone mobile home, maar erg basic en krap. Wij hadden de 6 pers. Atlantic met 2 douches. Maar konden met 5 pers. En een hond amper binnen zitten. Gelukkig was het warm en verbleven wij veel buiten. De parasol was niet in orde en klapte vaak dicht.Geen vaatwasser en zeer kleine en smalle ( plastic) bank om op te zitten. De tv is zo klein dat we de ondertiteling vanaf de bank niet konden lezen. Ook de bedden waren veldbedjes en zeer oncomfortabel. Pluspunt;De douche was zeer proper en grote koel vries combinatie.Het park zelf is wel leuk, maar de indoor speelruimte zeer vies. Waterpark is heel leuk. Restaurant te weinig personeel waardoor alles fout liep.friet was rauw en lang wachten op de bediening.het strand en boulevard was dichtbij dat was erg fijn. Omgeving is erg leuk.De beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam, alleen bij aankomst zijn we wel regelmatig in onze ogen onnodig op dingen gewezen waardoor we een niet zo een fijne woordenwisseling kregen, beheerder begin te vloeken met met zijn armen te zwaaien,we waren daar ontzettend van geschrokken.maar gelukkig dat is een dag later zeer vriendelijke terug recht gezet.wij hadden een verblijf voor 14 dagen geboekt voor 2700 euro wat wij zeker wel te duur vonden voor wat we kregen, er was absoluut geen comfort.en geen privacy, je keek recht op elkaar.de hond miste beweging en zijn daardoor ook vroeger na 11 dagen ipv 14 naar huis vertrokken. We hebben een zeer fijne vakantie gehad, maar we zouden er nooit meer voor kiezen om 14 nachten te boeken. Een weekend of midweek had perfect geweest!

Kamertip: Ga hier niet heen als je gehecht bent aan privacy.
Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 18 april 2021

Heel nette en fijne camping. Vriendelijke uitbaters die altijd tijd maken voor een praatje. Een aanrader dus wij komen zeker en vast terug.
De 'huisjes' zijn eigenlijk stacaravans. Ga er dus niet heen als je niet van camperen houdt. Wij derintegen hebben het gewoon geprobeerd. 2 volwassenen, 4 kinderen en twee hondjes was een uitdaging. Maar nu zijn we er reeds 2 keer geweest en er zullen nog veel keren volgen.

Datum van verblijf: april 2021
Beoordeeld op 14 juni 2018 via mobiele applicatie

Keurige stacaravan, vriendelijk personeel, genoeg te doen in de directe omgeving (restaurants, musea, attracties, fiets/wandel/autoroutes, strand). alleen jammer dat er op de camping zelf tijdens het laagseizoen zoveel gesloten was. Vandaar de vier sterren.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 13 mei 2018 via mobiele applicatie

Op de camping zijn nette stacaravans te huur via diverse aanbieders. De stacaravans zijn modern en voorzien van goede bedden. Keukeninventaris is goed maar vrij basic. Magnetron zonder ovenfunctie, geen vaatwasser. Grote koelkast met los vriesgedeelte. De stacaravan heeft geen overdekte veranda.

De camping is netjes en er is veel te doen voor kinderen (indoor speelhal, waterpark, speeltuin, airtrampoline). Er is een heuse snackbar en een taverne. De bediening was niet altijd even vlot, op een aantal momenten was er een duidelijke onderbezetting. In de winkel is iedere ochtend vers brood te krijgen, verder heeft de winkel een DDR uitstraling met meer lege dan gevulde schappen.

De camping ligt vlakbij de boulevard van Westende, deze is per fiets prima te bereiken.

Datum van verblijf: mei 2018
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Prachtig en goed onderhouden park en chalets, 3 x 6 persoonschalet gehuurd voor kinderen en kleinkinderen, lagen netjes naast en over elkaar, ideaal voor een ontspannen familieweekend, veel speelruimte rondom de chalets m a w voor herhaling vatbaar. Prijs in promotie via TravelBird viel best mee.

Datum van verblijf: april 2018