Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
eDreams
Lol.travel
Vio.com
Agoda.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (86)
Beoordelingen filteren
86 resultaten
Waardering van reizigers
82
4
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
82
4
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 86 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2023

Wat een B&B ... toen we aankwamen zagen we en fantastisch gebouw. we waren weliswaar te vroeg maar werden al super ontvangen.
eenmaal binnen viel onze mond open van verbazing. een heel mooie kamer (de Franse kamer). dit is blijkbaar de kleinste kamer maar alle luxe is er en is zeker groot genoeg voor ons. toen we in de ontbijtzaal aankwamen ... amaai wat een mooi zicht en vooral de rust. voor mensen die in alle rust en stilte dichtbij de zee willen verblijven is dit zeker een verborgen parel. het ontbijt zelf is overheerlijk en veel variatie. en dan vergeet ik nog de gastvriendelijkheid en behulpzaamheid te vermelden van de eigenaars. een 5/5 is nog bijna te weinig voor wat we in de plaats kregen. wij hebben een plaatsje leren ontdekken waar we zeker nog gebruik van zullen maken. nogmaals bedankt aan de gastheer en -dame
groetjes Jurgen & Severine

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank FarAway61102618518
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 november 2022

Rustige en gezellige locatie met prachtige uitzichten. Ligt niet ver van het strand en van centrum Westende. Mooie kamers met elk een aparte stijl. Interieur van de gemeenschappelijke ruimtes tot in de puntjes afgewerkt. Een uitgebreid ontbijt om de dag goed te starten. Badkamer met regendouche en spiegels. Zacht bed boodt een meerwaarde aan de kwaliteit van de kamer. Zeer sympathiek gastkoppel die zorgden voor een goed verblijf.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JarneBuyse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 29 augustus 2022

In deze B&B word je echt verwend.Gezellige sfeer en stijl.
Je word er tijdens het ontbijt echt werwend en kan je lekker relaxen en genieten van de ontbijtruimte en uitzicht.
De uitbaters ontvangen je hartelijk ,zijn behulpzaam en nemen echt de tijd voor hun gasten..
Zeker tot ziens.
Marina & Didier

Datum van verblijf: augustus 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DidierVandeuren
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 mei 2022

Zeer fijn bezoek gebracht aan deze mooie B&B! Mooie, authentieke en zeer propere kamers. In de veranda kun je tijdens het (overigens super lekkere) ontbijt genieten van het prachtige uitzicht op de velden. Marina & Mike zijn zeer warme mensen die ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt, zonder opdringerig te zijn. De B&B zelf ligt eveneens op wandelafstand van de dijk en het plaatselijke tramstation. Mens biedt ook leuke activiteiten aan om te doen (bv. padel). Een echte aanrader voor een niet al te druk verblijf aan de kust! :-)

Datum van verblijf: mei 2022
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank valerieramaekers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 april 2022 via mobiele applicatie

In een autoluwe fietsstraat halfweg staat met enige status een villagebouw: ‘ Het Zilte Zand’.
Gemoedelijke en spontane ontvangst door Marina en Mike, onze gastvrouw en gastheer.
Superromantisch kamertje op de eerste verdieping met een authentiek, krakende plankenvloer. Badkamer met de nodige voorzieningen. Nespressokoffie op de kamer. Prima bed. Regendouche.
Daarenboven nog een superontbijt met verwelkomingsbubbels, geperst fruitsap, verschillend soorten brood(jes), 5 soorten beleg, een eitje gemaakt naar wens en zelfgemaakte préparé (topper). Koffie of thee.
Het prachtige uitzicht, richting polders, vanuit de veranda-ontbijruimte krijg je er zomaar bij.
Flexibel in het laten staan van de koffers bij uitcheck om later op te halen.
Sowieso op alle vlakken een aanrader !!
Parkeergarage ( Badenlaan) op 6 minuten wandelen en 5€ / dag.

Datum van verblijf: april 2022
Reistype: Reisde met een partner
63  Bedank 209marcp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mike Daniels, Eigenaar van Bed and Breakfast Het Zilte Zand Westende Middelkerke, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2022

Dank je wel voor deze mooie woorden. Groetjes,Marina & Mike

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken