Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten”
Beoordeling van Hilderwin

Hilderwin
Geclassificeerd als nr. 10 van 61 Restaurants in Westende
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Belgisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten aan democratische prijzen.

Entrecote was zeer lekker, grote portie frietjes erbij. Ook de steak was zeer lekker en perfect saignant gebakken.

Wij zaten in het veranda gedeelte wat wel een klein beetje over het hoofd gezien werd door de bediening, gezien er redelijk wat volk aanwezig was valt dit echter te begrijpen. Vriendelijke uitbaters, leuk restaurant, lekker eten.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Mr_Maranello
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (174)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 174 beoordelingen

18 april 2019 beoordeeld

We komen hier al jaren en zeer regelmatig. Toen Rudy ons in februari vertelde dat Jordy de zaak zou overnemen waren we even stil. Dus ons eerstvolgend verlof in Westende naar Hilderwin. De gerechten zijn even lekker en goed verzorgd. Het tempo van bediening ligt wat lager maar dat komt wel in orde. We wensen het nieuwe team alvast veel succes en blijven trouwe klanten.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank daisyleijssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Nonkel Rudy en Thierry dank je wel voor de prachtige jaren. We gaan jullie heel hard missen. Sofie en wim

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank sofieenwim2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend zoals altijd.
scampi maison gegeten zo lekker. En als dessert vers gemaakte chocolademousse Gewoon top.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 841stefaniev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 januari 2019 beoordeeld

Het was super lekker en gezellig bedankt
Bediening was dik in orde.
Voor herhaling vatbaar,een aanrader

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank NorbertV251
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hilderwin bekeken, bekeken ook

Westende, West-Vlaanderen
Westende, West-Vlaanderen
 
Westende, West-Vlaanderen
Westende, West-Vlaanderen
 
Westende, West-Vlaanderen
Westende, West-Vlaanderen
 

In Hilderwin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding