Super kamer, heel vriendelijke gastvrouw, heel lekker ontbijt! Een echte aanrader! Bedden perfect, mooie kamer! Wij komen zeker nog terug. Ontbijt alles op en aan. Niets te klagen. Duidelijke uitleg over waar parkeren. Dankjewel
- Gratis wifi
- Strand
Een echte aanrader, zeer vriendelijke gastvrouw. Kamers zijn verzorgd en heel proper. Leuke locatie. Super lekker ontbijt met een eitje naar keuze, zelfgebakken brood, home Made marmelade en kaastaart. Wij hebben al verschillende B&B gedaan maar deze is een topper. Wij komen zeker terug.
Zeer fijne b&b en een supervriendelijke gastvrouw! Zeker een aanrader!
De kamers zijn mooi verzorgd en het ontbijt is zeer uitgebreid en lekker.
's Avonds kan je er trouwens nog gezellig iets drinken.
Zeer vriendelijke uitbaters. Kamer was grotendeels netjes. āS nachts goed kunnen slapen. āS ochtends kunnen gebruik maken van een coronaproof ontbijt. Alles was er aanwezig. De uitbaters doen graag een babbeltje met elke gast. Een super verblijf gehad!
We waren aangenaam verrast door dit kleine hotelletje. Ik had op voorhand gevraagd of er gluten en lactose vrije producten waren en bij ontbijt kreeg ik apart pistoleetjes en was er ook soja melk. Door Corona maatregelen hebben ze het goed georganiseerd en kan je in shift gaan ontbijten en aanduiden wat je wenst te eten.
Je kan ook kiezen welk eitje je wenst, koffie en thee worden regelmatig gevuld.
Zij doen uiterst hun best om je verblijf aangenaam te maken en kleine details maken groot verschil. Wij hadden comfort kamer, goede bedden, geen geluidsoverlast aan de straatkant.
We komen zeker nog terug.
Fantastische B&B.
Leuk onthaal, propere kamers.
Lekkere kaasfondue.
Zeer uitgebreid en lekker ontbijt.
Valiezen werden zelfs naar boven gedragen.
De gastvrouw kwam ons zelfs uitwuiven.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Dank aan de uitbaters.