Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 162
Agoda.comUS$ 162
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
30
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
30
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 31 beoordelingen
Beoordeeld op 9 juni 2023

Superleuk verblijf aan zee met hele lieve & attente gastvrouw! Alles aanwezig. Mijn man is muzikant en hij mocht zijn dagelijkse repetitie op accordeon ook uitvoeren. We voelden ons onmiddellijk thuis.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank AnD1410
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 december 2022 via mobiele applicatie

Super leuke ervaring in allerbeste B en B. Zeer dicht bij dijk en zee, Doch rustige omgeving ook heel dicht bij een tramhalte. Kamers heel modern en perfekt in orde. Terwijl het huis zelf heel vintage aan voelt. Ook hele lieve gastvrouw waarvoor niets te veel is

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Conny054
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 december 2022

Een allervriendeijkste gastvrouw. Zeer begaan met haar gasten. Niets wat je vraagt is teveel om haar gasten het naar hun zin te maken.
Zeer goede locatie. Zeer verzorgd.
Aangename sfeer, zeer mooie kamers.

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wanderer55788903565
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 november 2022

Toen we de foto's zagen, twijfelden we eventjes om te boeken... alles zwart ???! Gelukkig hebben we toch 2 nachtjes geboekt. Super verblijf ! Wij hadden de Prince kamer. Heel mooie kamer, stijlvol ingericht, zalige inloopdouche. Mooie, zachte badhanddoeken. Water en glazen stonden klaar op het tafeltje. Zicht op zee! (tussen de gebouwen zag je de zee in de verte :-) Super-de-luxe verwenontbijt ! Tatiana heeft ons echt in de watten gelegd. Ze was precies teleurgesteld dat we niet meer wouden eten! Superlekkere koffie! Yoghurt met granola en bosbessen, wafel met banaan en slagroom, koffiekoeken, brie, geitenkaas, gelei, koffiekoeken, allerlei broodjes,.... Niet vergeten de parking aan de achterkant van het gebouw! Fantastische ontbijtruimte met vintage meubelen ingericht. Mooi servies & glazen.

Datum van verblijf: oktober 2022
Bedank saitta_morato
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2022

Vriendelijke gastvrouw in een mooi interieur. Is gelegen dicht aan de dijk en je kan je auto gratis parkeren voor de bed en breakfast. Het ontbijt is subliem en Het is echt een aanrader om daar eens te verblijven. Wij komen in ieder geval zeker nog eens terug en dan gaan we De King kamer boeken 😜

Kamertip: Er zijn kamers met zeezicht
Datum van verblijf: september 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank kristiand599
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken