US$Ā 162
Agoda.comUS$Ā 162
Beoordeeld op 9 juni 2023

Superleuk verblijf aan zee met hele lieve & attente gastvrouw! Alles aanwezig. Mijn man is muzikant en hij mocht zijn dagelijkse repetitie op accordeon ook uitvoeren. We voelden ons onmiddellijk thuis.

Datum van verblijf: juni 2023
Beoordeeld op 25 december 2022 via mobiele applicatie

Super leuke ervaring in allerbeste B en B. Zeer dicht bij dijk en zee, Doch rustige omgeving ook heel dicht bij een tramhalte. Kamers heel modern en perfekt in orde. Terwijl het huis zelf heel vintage aan voelt. Ook hele lieve gastvrouw waarvoor niets te veel is

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 25 december 2022

Een allervriendeijkste gastvrouw. Zeer begaan met haar gasten. Niets wat je vraagt is teveel om haar gasten het naar hun zin te maken.
Zeer goede locatie. Zeer verzorgd.
Aangename sfeer, zeer mooie kamers.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 4 november 2022

Toen we de foto's zagen, twijfelden we eventjes om te boeken... alles zwart ???! Gelukkig hebben we toch 2 nachtjes geboekt. Super verblijf ! Wij hadden de Prince kamer. Heel mooie kamer, stijlvol ingericht, zalige inloopdouche. Mooie, zachte badhanddoeken. Water en glazen stonden klaar op het tafeltje. Zicht op zee! (tussen de gebouwen zag je de zee in de verte :-) Super-de-luxe verwenontbijt ! Tatiana heeft ons echt in de watten gelegd. Ze was precies teleurgesteld dat we niet meer wouden eten! Superlekkere koffie! Yoghurt met granola en bosbessen, wafel met banaan en slagroom, koffiekoeken, brie, geitenkaas, gelei, koffiekoeken, allerlei broodjes,.... Niet vergeten de parking aan de achterkant van het gebouw! Fantastische ontbijtruimte met vintage meubelen ingericht. Mooi servies & glazen.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 5 september 2022

Vriendelijke gastvrouw in een mooi interieur. Is gelegen dicht aan de dijk en je kan je auto gratis parkeren voor de bed en breakfast. Het ontbijt is subliem en Het is echt een aanrader om daar eens te verblijven. Wij komen in ieder geval zeker nog eens terug en dan gaan we De King kamer boeken 😜

Kamertip: Er zijn kamers met zeezicht
Datum van verblijf: september 2022