Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 81
Lol.travel
Agoda.comUS$ 81
eDreamsUS$ 81
Vio.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (27)
Beoordelingen filteren
27 resultaten
Waardering van reizigers
1
6
6
6
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1
6
6
6
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 27 beoordelingen
Beoordeeld op 21 maart 2021

Meest van de verwarmingen werkten niet en het was in de winter!!!
Het warm water stopte na 1 persoon een 5 à 10 minuten douche nam (en we waren met 6!)
Er was een lek in de douche waardoor de vloer buiten de douche helemaal nat werd, en we moesten alles opkuisen!
Er waren te weinig warme dekens (vergeet niet dat de verwarming in de kamers niet werkten!), waardoor we met enkele samen in 1 bed moesten kruipen.
Het is wel een goeie locatie.

Datum van verblijf: februari 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank drfcgbhjk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juli 2020

Badkamer erg veroudert,oogt vies aan.
Koffie apparaat was kapot. Kookplaat Veroest.
WiFi verschrikkelijk.
Daartegen was het bed super en de lakens spierwit.
Voordeel, de ligging alles te voet bereikbaar.
Wij hadden kamer 3 gelijkvloers.
De receptje dikwijls onbemand.

Kamertip: Wij hadden kamer 3 ,zeker deze niet nemen.
Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marie-rose A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 januari 2020

Overal vlekken op de vloerbekleding. De kitchinette is een kast waar oa ook een afzuiginstallatie is voorzien. Die werkt niet, net zoals het licht in de kast. De bestekken voor 2 en pot/pan/bord/drinkglas komt gewoon van een marche au puce. De ijskast werkt wel heel goed. Alles wat je in de ijskast legt, bevriest. Mijn dochter zette een glas cola in de ijskast. Zie foto. Tv geeft meer geen signaal ipv beeld. Op de muren overal sporen van water. Zeker een aanrader ... Om NIET te bezoeken

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Katje4330
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2018 via mobiele applicatie

De eerste indruk bij het onthaal was net en verzorgd. Toch zijn er heel wat vlekken op sofa en vloerbekleding in de kamer. De kamer is ok zonder meer. Zeer slechte isolatie, ik hoorde woord voor woord de conversatie in een andere kamer. De badkamer is verouderd. Sliepen in 202 en heel de nacht een storend geluid, ik denk apparaat op het dak? Gratis parking voor de deur is een troef.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Julie D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 augustus 2017 via mobiele applicatie

We zijn met ons gezin ( 2 kinderen van 6 en 2) een dagje aan de kust geweest en hebben bij De Wielingen een prima overnachting gehad. De kinderen vonden het stapelbed spannend en de kitchenette was ook handig. Klein minpuntje was dat er geen douchegordijn/spatscherm was dus de hele badkamer lag vol met water.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank TrevorD1033
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken