Ik zal beginnen met het positieve:
Wij hadden de luxe camping plaats genomen voor een tent, de plaats is ruim en rustig. We kwamen rechtstreeks van een camping in la roche en de mentaliteit van de mensen hier verblijvend was veel beter en rustiger.
De toiletten zijn redelijk proper, douchen zijn ruim met een plaats voor je kledij te leggen en schoenen etc.
Dan helaas het negatieve:
We hadden geboekt op de luxe camping voor met 3 honden te verblijven. Ik belde vanuit la roche om te laten weten dat we een dagje eerder wouden komen omwv de verwachte weersvoorspelling, onze 2 honden kwamen echter toch niet mee enkel de hond van het bevriend koppel en ook dit wou ik doorgeven. Toen ik 3 honden uitsprak (die duidelijk op mijn boeking stonden) werd ik direct onderbroken dat als ik 3 honden mee had mijn boeking geannuleerd moest worden. Ik melde haar dat ik eigenlijk wou zeggen dat ik maar 1 hond mee had maar dat dit niet juist was van hun want ik kon tot 6! Honden aanduiden als ik wou. Ik had speciaal deze camping gezocht omdat er op veel plaatsen idd maar 2 honden toegestaan zijn, dus het is niet dat ik geen research gedaan had. Ze bedankte mij wel om het te melden en het is direct aangepast op de website. Via mail werd er vermeld dat we 2 wagens mochten opgeven want we waren met 2 koppels. Uiteindelijk kregen we een mail dat dit miscommunicatie was en we maar 1 wagen mochten opgeven. We mochten ook niet van hun 1x binnen rijden met de spullen, kortom ze zoeken geen oplossing. We hebben er het beste van gemaakt en een paar keer binnen gereden door over te laden. Toch oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid is een groot werkpunt. Uitgaand van andere reviews op verschillende websites vraag ik mij af waarom hier niets aan gedaan word?
We hadden onze tent opgezet met een party tent, zelf hadden we niet gelezen dat dit niet mocht (onze fout we hebben het direct afgebroken) echter de man die het kwam melden was zeer onvriendelijk toen we zeiden dat eigenlijk niks wou meevallen op de camping, hij zei dat als het ons niet aanstond we het moesten afbollen (even voor alle duidelijkheid wij waren rustig). Achteraf is hij zich wel komen excuseren wat we appreciƫren. Hier kon de rest iets van leren.
Je kan via een app frituur bestellen en ontbijt, beide hebben we gedaan.
Frituur:
De helft van de bestelling zat er niet bij, de persoon die het klaarmaakte had zijn mondmasker onder zijn neus staan en we moesten nog een kwartier wachten terwijl we het een paar uur ervoor besteld hadden voor om half 8 op te eten.
Ik had een hamburger en het vlees was te fel gebakken, geen groentjes bij of niks. (Hun befaamde kompas burger?)
Ontbijt: we hadden 8 pistolets besteld de dag ervoor, kwamen aan en ze hadden de 8 die we hadden aangeduid niet meer. Wat is het nut dan van bestellen? De jongen die er werkte was wel zeer vriendelijk en oplossingsgericht, liet ons wat anders kiezen.
Kortom, voor klantvriendelijkheid moet je hier niet komen.