Reeds het 6de jaar op rij komen we naar het bel casa suite hotel. De voorgaande jaren redelijk goed. Dit jaar een andere kamer gekregen aan de voorkant (straatzijde). We waren zoals voorheen steeds met 2 volwassenen en 2 kinderen. Er is in de Junior suite die wij geboekt hadden met 1 slaapkamer en een zetelbed. Dit jaar met de andere kamer kun je als het zetelbed uitgetrokken is, niet naar de keuken noch badkamer noch WC. Je moet over het zetelbed kruipen om naar de badkamer/WC te kunnen gaan. Degene aan de balie was zeer arrogant, wou ons geen andere junior suite geven. Later is de zaakvoerder langs gekomen en zei ons dat we maar konden vertrekken, ik zeer arrogant was en ook dat we ons geld gingen terug krijgen. Wat een leugen. We zijn 's nachts om middernacht nog vertrokken en daags nadien 's morgen terug gekeerd om de sleutels te overhandigen, de overnachtingen te annuleren en ons geld van de resterende 3 nachten terug te ontvangen zoals beloofd door de zaakvoerder. Niks was minder waar, we mochten vertrekken maar moesten alle nachten betalen. Ga er nooit heen, bar slechte accomodatie, 0 op 10 qua klantvriendelijkheid