Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ijs!”
Beoordeling van Cocorico westende

Cocorico westende
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Westende
Prijsklasse: 2 US$ - 10 US$
Gegevens restaurant
22 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Iedere keer als wij in Westende zijn, gaan we een ijsje halen bij Cocorico. Ze hebben veel keuze en je krijgt een enorme bol ijs voor 1,80 euro. Het ijs is erg lekker!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank sabne84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 25 beoordelingen

13 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer prima ijsjes! Goede smaken, royale bolletjes, smakelijke hoorntjes. Voor €3,- krijg je een hoorntje met 2 bolletjes ijs en een wafel. Direct voor de winkel is een beschut terras, perfect voor in de middag/avondzon.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Emiel1979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld

De keuze aan smaken is zeer uitgebreid bij Cocorico, horentje met een lekker chocolade randje en een 1 bol ijs € 1,8. Algemeen zijn de ijsjes in Westende wel aan de dure kant.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank szw8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld

Beste ijssalon in Westende en Middelkerke.
Grote keus,alle soorten zijn even smakelijk....moeilijke keuze aldaar....remedie: dagelijks een andere soort gaan proeven!
De bollen ijs zijn ook heel groot waardoor je echt je buikje rond kan eten met 1 bol.
Is door de grootte ook handiger als je een hoorntje met 1 bol neemt...zeker voor kinderen....alle ijs ook verkrijgbaar in een potje,maar de koek van het hoorntje smaakt ook heerlijk....
Leuk dat de uitbater zorgde voor de praktische kant van zijn zaak: vóór het ijssalon,op de dijk,kunnen de klanten rustig hun ijsje zittend likken op de daarvoor bestemde banken.
Allen daarheen dus!

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kleuterjuf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2017 beoordeeld

Cocorico heeft een heel ruim aanbod van smaken, zowel ijs als sorbets. Je kan ook porties van 0.5 en 1 l ijs kopen voor thuis... Het ijs is erg lekker en vers en je krijgt grote bollen aan een erg schappelijke prijs!! Geen wonder dat je even moet aanschuiven maar dat ben je zo weer vergeten als je het ijs proeft!!! Een vaste waarde in Westende!! ... ze zijn gewoon een huis opgeschoven :-)

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Pascal V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cocorico westende bekeken, bekeken ook

Westende, West-Vlaanderen
Westende, West-Vlaanderen
 
Westende, West-Vlaanderen
 
Westende, West-Vlaanderen
Westende, West-Vlaanderen
 

In Cocorico westende geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding