Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 105
Expedia.comUS$ 121
PricelineUS$ 105
Hotels.comUS$ 121
ZenHotels.com
Lol.travel
Trip.comUS$ 121
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (58)
Beoordelingen filteren
58 resultaten
Waardering van reizigers
15
21
9
6
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
15
21
9
6
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 58 beoordelingen
Beoordeeld op 1 september 2022 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier 3 dagen met onze 2 kindjes. Rustig gelegen nabij het dorp en toch nog op wandelafstand van het strand (1,2 km ongeveer). Het appartement op zich is niet zo groot maar alles is aanwezig en oogt redelijk modern. Wij komen zeker nog eens terug.

Kamertip: Je kan gratis parkeren in de Essex Scottishlaan.
Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank MatthiasM1239
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 augustus 2021

De locatie en de voorzieningen op zich zijn wel ok, maar basic. Ik heb bijna €700 betaald voor een familieappartement voor een weekend. Het was wel in het hoogseizoen en laat geboekt, maar toch... Geboekt via Booking.com en op de foto's waren de familieappartementen steeds met terras. Ik had echter een "terras" van 30 cm. Dus eerder een mini balkon. Het bed vond ik ok, de ruimte op zich ook. Het was ook proper gekuist. De batterijen van de afstandsbediening van de TV waren plat en de airco werkte niet/nauwelijks. Naar mijn gevoel betaal je hier te veel voor wat je krijgt.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tom-Pauwels-BE
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juli 2020 via mobiele applicatie

Reeds meermaals geboekt. Laagseizoen

Wat krijg je?
Een moderne propere studio met basis uitrusting. Een rustige omgeving met weinig lawaai of drukke weg. Op 15 minuten wandelen van de dijk. Ruime parking betalend. Een balkon of terras. Airco. Wi fi . Een behulpzame concierge die U graag helpt en tips geeft!

Wat krijg je niet. Een gezellig warm hotelgevoel, geen bediening, geen contact met personeel. Geen chique of luxe. Onze internet verbinding was niet stabiel
Als je dit wil zijn er andere adressen. Maar als je hier geen waarde aan hecht dan is dit een ideale formule

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank thierrybraine
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 februari 2020

Vriendelijk onthaal en correcte samenwerking vooraf via e-mail.
Zeer proper appartement met alles voorradig wat nodig is.
Wel aan de kleine kant (dit zou voor ons een minpunt kunnen zijn om volgende keer voor een ander verblijf te kiezen)
Ook het bovenste stapelbed is zeer onhandig om op te maken...
We hadden pech met het weer (storm) dus we waren wel blij dat ons appartement dichtbij Plopsaland/Plopsaqua lag :)
Bij mooi weer lijkt het ons zeer kindvriendelijk met een speeltuin buiten, en ouders die vanop hun terras alles goed kunnen opvolgen. Ook aan de receptie een aparte speelruimte voor kinderen.

We kunnen het dus wel aanraden, maar we zouden dan zelf wel een groter appartement boeken...

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Kathleen V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 februari 2020

Super!!onthaal top conciërge heel vriendelijk en nodige uitleg over verblijf kamer zeer verzorgd alles is aanwezig we zullen er van genieten ! We weten zeker dat we hier nog zullen terug komen Familie Janssens

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank janssense2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken