Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekker en vers, en altijd met de glimlach!”
Beoordeling van 't Goed Gevoel

't Goed Gevoel
Geclassificeerd als nr. 3 van 41 Restaurants in Oostduinkerke
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
4 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een perfecte zondagse lunch!
Grote gezelligheid in dit sympathieke eethuis, waar je altijd enthousiast wordt ontvangen.
We vinden hier altijd iets lekkers op de kaart, en elk gerechtje is helemaal af.
Warm aanbevolen!

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank 45grietv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (142)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 142 beoordelingen

24 september 2020 beoordeeld

Een ochtendwandeling op 't strand met hond aan de leiband wil ik toch een opkikkertje nuttigen. Ik bestelde een latte en werd goed en correct bediend. Ik mocht een formulier invullen en ontsmetten indien nodig. toppie.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Pascal T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2020 beoordeeld

Verzorgde maaltijden tevens heel lekker. Super vriendelijk en een aangenaam interieur. Met een gezellig terras.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank V3030AFrobertm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten super lekker, alsook de drankjes. Vlotte bediening. Van ontbijt, tot lunch en diner. Wijn is heel goed. Spaghetti een aanrader

Datum van bezoek: september 2020
Bedank anaZaventem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2020 beoordeeld

Het goed gevoel is een warme familiezaak waar je hartelijk ontvangen wordt. Het verdict is helder: de gerechten zijn overheerlijk en de bediening uiterst vriendelijk. Je kan er uitgebreid ontbijten met voor elk wat wils tot gezellig dineren met familie of vrienden. Kortom echt de moeite waard voor een bezoekje! Mocht je passeren, is het zeker een aanrader om eens binnen te springen.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank Florien T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Goed Gevoel bekeken, bekeken ook

Oostduinkerke, West-Vlaanderen
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
 

In 't Goed Gevoel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.