Tijdens mijn recent bezoek aan restaurant De Korre in Oostduinkerke had ik het genoegen om te genieten van een heerlijke maaltijd en uitstekende service. Het restaurant, gelegen op een prachtige locatie dicht bij de kust, biedt een sfeervolle en gastvrije ambiance die je meteen op je gemak stelt.
Ik koos voor de mosselen "De Korre," en deze keuze stelde absoluut niet teleur. De mosselen waren perfect bereid: sappig, smaakvol, en rijkelijk voorzien van verse kruiden en specerijen die de zeevruchten tot hun recht lieten komen. De portie was royaal, en de bijgerechten waren even goed verzorgd, met knapperige frietjes die de maaltijd mooi aanvulden.
Naast het voortreffelijke eten, wil ik ook de bediening een speciale vermelding geven. Het personeel was buitengewoon attent en vriendelijk, zonder ooit opdringerig te zijn. Ze waren goed geïnformeerd over het menu en gaven graag advies waar nodig. De hele ervaring voelde daardoor zeer persoonlijk en aangenaam aan.
Restaurant De Korre is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een authentieke en smaakvolle eetervaring aan de Belgische kust. Ik kom zeker terug!