“Geweldig”

Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
21 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig restaurant met een top bediening, het eten is ook van een uitstekende kwaliteit, wij zullen zeker terug komen.

Datum van bezoek: april 2024

21 augustus 2024 beoordeeld

Een zeer mooie locatie met een top personeel! Kan ik alleen maar aanraden! Het spreekwoord ‘klant is koning’ wordt duidelijk toegepast.

20 augustus 2024 beoordeeld

Heel gevarieerde kaart, ook ruime keuze in het menu. Zowel gastvrouw Winny en haar team in de zaal als chef Stefaan en zijn team in de keuken doen al het mogelijke voor een vlotte en vriendelijke bediening.
Een echte aanrader !!!

• Sfeer
20 augustus 2024 beoordeeld

Op aanraden van vrienden kennis gemaakt met "de Korre"
Ondertussen al verscheidene keren kunnen genieten van de heerlijke gerechten en de top service!
Het is een beetje thuiskomen en omarmd worden.
Hier wordt een mens blij van!

20 augustus 2024 beoordeeld

Tijdens mijn recent bezoek aan restaurant De Korre in Oostduinkerke had ik het genoegen om te genieten van een heerlijke maaltijd en uitstekende service. Het restaurant, gelegen op een prachtige locatie dicht bij de kust, biedt een sfeervolle en gastvrije ambiance die je meteen op je gemak stelt.

Ik koos voor de mosselen "De Korre," en deze keuze stelde absoluut niet teleur. De mosselen waren perfect bereid: sappig, smaakvol, en rijkelijk voorzien van verse kruiden en specerijen die de zeevruchten tot hun recht lieten komen. De portie was royaal, en de bijgerechten waren even goed verzorgd, met knapperige frietjes die de maaltijd mooi aanvulden.

Naast het voortreffelijke eten, wil ik ook de bediening een speciale vermelding geven. Het personeel was buitengewoon attent en vriendelijk, zonder ooit opdringerig te zijn. Ze waren goed geïnformeerd over het menu en gaven graag advies waar nodig. De hele ervaring voelde daardoor zeer persoonlijk en aangenaam aan.

Restaurant De Korre is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een authentieke en smaakvolle eetervaring aan de Belgische kust. Ik kom zeker terug!

• Sfeer

Reizigers die De Korre bekeken, bekeken ook

Oostduinkerke, West-Vlaanderen

In De Korre geweest? Deel je ervaringen!