“Dagje aan zee”

De Klipper
Geclassificeerd als nr. 16 van 40 Restaurants in Oostduinkerke
Keukens: Belgisch, Frans
13 april 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een dagje aan zee gaat altijd samen met eens lekker gaan eten. Het was lang geleden maar we zijn nog eens naar De Klipper geweesr. We hebben zeer lekker gegeten. Mooie grote porties. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: april 2022

23 augustus 2021 beoordeeld

de scampi's waren niet gebakken, volgens mij ontdooid en in de saus gesmeten.
de look was niet geperst of geplet, maar in grove stukken gesneden.
Dus als je met je brood in de saus ging hingen er dikke stukken rauwe look aan het brood. Ik heb er 3 dagen last aan mijn maag van gehad.

21 augustus 2021 beoordeeld

goed en gezellig restaurant, vriendelijke bediening, gezellig,interieur
verzorgde keuken, matige prijs, een aanrader als bistro

14 augustus 2021 beoordeeld

Lekker gegeten. Grote keuze aan mosselbereidingen. Vriendelijke bediening. Ook vispannetje was oké. We komen nog terug.

28 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuke ervaring. Super vriendelijke bediening die ons echt in de watten gelegd hebben. Het eten is heerlijk en zijn heel ruime porties, hier komen we zeker nog terug!

Datum van bezoek: juni 2021

Reizigers die De Klipper bekeken, bekeken ook

Oostduinkerke, West-Vlaanderen

In De Klipper geweest? Deel je ervaringen!