Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekende bouillabaisse”
Beoordeling van De Hoeve

De Hoeve
Geclassificeerd als nr. 6 van 39 Restaurants in Oostduinkerke
Keukens: Belgisch, Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
17 augustus 2023 beoordeeld

Niet alleen de beste noordzee bouillabaisse die ik ooit gegeten heb , maar ook de carpaccio en mijn partner haar scampi en chateaubriand waren zeer lekker ...

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Go56556030806
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (98)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 98 beoordelingen

11 juli 2023 beoordeeld

Zeer vriendelijk, kwaliteit is boven gemiddelde maar de prijs is aan de hoge kant. 1 extra lepel bijgevraagd omdat mijn dochter het deseert niet volledig kon opeten en een extra afrekening van 3 euro ! 2 kleine potjes mosselen als apero hapje : 20 euro/stuk. Het mag dan wel goed zijn maar de prijs is voor dergelijke zaken sterk overdreven. Rode huiswijn is daarentegen onder het gemiddelde.

Datum van bezoek: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dreamer34563391849
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 juni 2023 beoordeeld

Een betere plaats dan in deze tuin op zo'n zomerse avond bestaat er niet. Heerlijk eten.. topkwaliteit.. super vriendelijke bediening

Datum van bezoek: juni 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank charlotje4
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 mei 2023 beoordeeld

Al jaren vaste bezoeker van De Hoeve, maar dan vooral sedert de charmante gastvrouw Tamara en haar team de zaak runnen. Tamara: je bent een perfecte gastvrouw en je neemt de tijd om je klanten ten dienste te zijn; Wim, je bent een klassebak en je straalt het ook uit; Chef, je verricht wonderen daar achteraan in je keuken, telkens weer. Een aanrader voor al wie een authentieke keuken met verse producten apprecieert, voor wie toch uitkijkt naar vernieuwende suggesties, voor wie telkens dezelfde kwaliteit verwacht. Zo makkelijk bereikbaar ook, zonder parkeerproblemen. Met een oergezellig en verzorgd interieur en een bucolische tuin waar het 's zomers zo gezellig tafelen is. Genoeg zo, want ik wil vooral niet te horen krijgen dat er geen plaats meer is als ik reserveer...

Datum van bezoek: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Excursion817477
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 april 2023 beoordeeld

Grote teleurstelling waar dit vroeger steeds een goed adres was met degelijke keuken. Bestelling was kwijt geraakt waardoor we meer dan een uur na bestellen pas ons eten kregen, wel correct rechtgezet door drankje van het huis.
Hoofdgerecht (roggevleugel) was eerder gebraden dan gebakken (zwom in een vijver van vet) en was ook niet helemaal gaar. Gastvrouw vond dit kennelijk niet geloofwaardig ondanks het feit dat de vis nog rauw was vanbinnen. Puree was helemaal uitgedroogd. Echt jammer.

Datum van bezoek: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kesjo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Tamara Depreitere, Eigenaar van De Hoeve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2023

Beste Jolien Kessels,

Als veelvuldige bezoeker bij de vorige eigenaars waren wij blij u na 5 jaar te mogen verwelkomen.
Helaas was U onmiddellijk misnoegd dat er geen paling in de hoeve boter meer op de kaart stond en liet dit de ganse avond blijken. Wij konden niets goed voor U doen.
Door een storing in de kassa was uw bon dan idd ook nog doorgegaan. Daar de zaak bomvol zat heb ik dat pas later opgemerkt en rechtgezet zoals u ook heeft vermeld.

U bestelde 2 x de Rog/ Hazelnootboter/ Kappertjes / Duchesse puree.
Ik hoef geen arts te zijn om te weten dat botersaus vet bevat. U mocht gerust gevraagd hebben deze apart te serveren zodat u zelf kon doseren. Wat de puree betreft wordt deze gekleurd in de oven en heeft deze een krokant korstje.
U gaf 1 rog terug ( werd ook niet aangerekend teneinde verdere discussies met U te vermijden )

Waar ik mij wel vragen bij stel: de andere bestelde rog (die dan wel cava was zoals u uitsprak) werd voor de helft opgegeten door uw gezelschap en de ander helft door u ?!?!
Kleine honger? Sharing ? Budgetvriendelijk restaurantbezoek?

We laten het in het midden .... elk verhaal heeft 2 kanten dus vond het mijn recht op uw recensie te reageren☺️


Dat onze wegen elkaar hier zullen scheiden, vind ik zeker jammer en oprechte excuses voor uw onaangename bezoek !
De copycat titel " te vermijden" zal wss de publieks titel literatuur niet verdienen maar vind dit nogal fel uitgedrukt van u na een eenmalig bezoek. Hopelijk is dit nooit nodig in uw verdere loopbaan ☺️
Maar TA en Google bestaan er voor dus uw volste recht.



Met vriendelijke groetjes
Tamara

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Hoeve bekeken, bekeken ook

Oostduinkerke, West-Vlaanderen
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
 
Nieuwpoort, West-Vlaanderen
Oostduinkerke, West-Vlaanderen
 

In De Hoeve geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.