“Druk en duur.”

Prijsklasse: € 36 - € 49
Dineropties: Na sluitingstijd
Dineropties: Na sluitingstijd
6 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Vroeger beter en goedkoper. Duur geworden. Druk ook.
Mijn steak was niet mals. Ook luidruchtig. Gaat te snel.
Beter buiten hoog seizoen vrees ik.

Datum van bezoek: juli 2023

6 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne zaak. Lekkere steak die in de zaak zelf gegrilde. Zeer snelle bediening en tevens zeer vriendelijk. Heel leuk om dit ook met vrienden te doen.

Datum van bezoek: maart 2023
10 juni 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van vrienden naar hier gekomen, speciaal voor de steak...ik ben fervente vleeseter en koesterde dus hoge verwachtingen. Teleurstelling was groot. Mijn entrecote was wel perfect seignant gebakken, goed gekruid , maar... gewoon niet te eten, ik kreeg er met moeite mijn vork in gestoken; het vlees was van een ongeziene taaiheid. Mijn vrienden hadden dezelfde ervaring.
Sla was ook heel povertjes.
Wellicht nooit meer.

Datum van bezoek: juni 2023
6 mei 2023 beoordeeld

Goed restaurant met leuke lekkere borden. De steak is er lekker. Maar te druk en dat maakt het iets te refter achtig

Datum van bezoek: januari 2023
23 september 2022 beoordeeld

Het vlees was lekker. Veel volk maar de bediening had alles perfect onder controle, zonder de vriendelijkheid te verliezen en met een nodige kwinkslag.
Was onze 1e keer maar als ik het hier lees zou de opkomst minder zijn dan vroeger. Systeem dat je niet kan reserveren heeft zeker zijn voordelen. Anders staan er steeds tafels vrij. De prijs is inderdaad aanzienlijk maar hier aan de kust zijn het steeds aanzienlijke prijzen. Maar de kwaliteit compenseert veel

Datum van bezoek: september 2022

Reizigers die De Mikke bekeken, bekeken ook

Nieuwpoort, West-Vlaanderen

Oostduinkerke, West-Vlaanderen

In De Mikke geweest? Deel je ervaringen!