“Steakfabriek”

Prijsklasse: € 35 - € 49
Dineropties: Na sluitingstijd
Dineropties: Na sluitingstijd
16 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant is immens groot wat het niet echt gezellig maakt. Het interieur voelt ook wat oubollig aan en kan zeker een opfrisbeurt gebruiken. Het eten daarentegen was goed. De steak was zoals gevraagd perfect saignant gebakken en net zoals de bearnaisesaus lekker van smaak.

Datum van bezoek: oktober 2016

12 oktober 2016 beoordeeld

Ik begrijp écht niet waarom mensen hier willen komen:
1. Superdruk: je bent een nummer. Het enige wat men wil is je zo snel mogelijk binnen en nog sneller buiten
2. De service is ondermaats: niet echt vriendelijk, op het hautaine af
3. Het eten is, tja, gewoontjes, zelfs niet echt gemiddeld: je eet op houten planken, de steak is zozo, de sauzen zo industrieel als wat, de teut van ons wijnkannetje was afgebroken dus bij het inschenken liep de rode wijn er gewoon naast en op de tafel... Dat liet de ober gewoon zoals het was...
4. En ook voor de prijs moet je er niet zijn want prijs kwaliteit vind ik het geen topper, ik zou zelfs zeggen overpriced. Maar je betaalt voor de 'mythe'...

De reason to visit ontging me compleet: sfeer en gezelligheid? eten? vriendelijkheid en service? prijs-kwaliteit??

3 oktober 2016 beoordeeld

Lekker stuk vlees, vakkundig gegrild, "king-size" is hier zeker op zijn plaats. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: oktober 2016
14 september 2016 beoordeeld

een weekend aan de kust is niet compleet zonder een steak bij De Mikke ( voor ons ) , onlangs stond nog ergens in één krant te lezen dat het er niet goed was , toen wij dat lazen , konden wij dat moeilijk geloven , dus bij de eerste kans .....controle van wat in de krant stond. conclusie : niet alles wat in de krant staat is waarheid. je moet hier geen haute cuisine verwachten , een degelijke grill met lekker vlees , een beetje sla en sausjes die toch lekker zijn ( ook al zijn ze afkomstig uit een pot ). je moet er wel op tijd zijn want er zijn nog steeds VEEL mensen die er willen komen controleren ;-)

8 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De Mikke is al jarenlang een perfect grillrestaurant. Eerst scampi's met heerlijke tartaarsaus, dan een entrecote met pikante saus. En afsluiten met een van de beste Irish coffees die ik al dronk. Ook de huiswijn is erg de moeite. En de obers zijn oprecht vriendelijk en heel professioneel.

Reizigers die De Mikke bekeken, bekeken ook

Nieuwpoort, West-Vlaanderen

Oostduinkerke, West-Vlaanderen

In De Mikke geweest? Deel je ervaringen!