“Zeer ondermaatse bediening - lekker eten”
Beoordeling van Golf "Hof ter Hille"

Golf "Hof ter Hille"
Geclassificeerd als nr. 33 van 40 Restaurants in Oostduinkerke
Prijsklasse: € 25 - € 75
Beschrijving: Hedendaagse brasserie die qua keuken een kanjer is (keuken van Anne-Sophie en Jeroen) en waarvan het geheel staat als een (club)huis. Brasserie Hof Ter Hille is vrij toegankelijk voor iedereen en dus niet alleen voor mensen die komen golfen. U kan kiezen voor een daglunch of om à la carte te eten. Tevens zeer welkom in het restaurant maar het is aan te raden vooraf te reserveren gezien de talrijke arrangementen die er plaatsvinden waarbij het restaurant volledig wordt afgehuurd. Met wat goede wil kan u de rondvliegende golfballetjes aanzien als kometen die uit de lucht vallen. In dat geval kunnen we zeggen: "Astronomie meets gastronomie in Restaurant Hof Ter Hille". Verfijnde keuken op een vijf sterrenlocatie. Kom eten en zie de kometen!
19 september 2022 beoordeeld

De bediening was zo ondermaats en ongemanierd dat het stoorde . Het eten was wel lekker, maar door de slechte bediening kom je hier niet meer terug .

Datum van bezoek: september 2022

2 augustus 2022 beoordeeld

Hof ter Hille is een restaurant aan de golf in Oostduinkerke. Je kan er gemakkelijk parkeren. Altijd leuk om is te proberen te golven voordat je een hapje gaat eten.
• Zitplaats
Je kan zowel binnen als buiten gaan zitten. Er zijn wel niet zoveel plaatsen in de schaduw ook al zit je binnen. Dit is dus niet echt handig als het warm is. Je hebt wel altijd een mooi zicht. De stoelen zitten goed en de tafels zijn stabiel.
Voorgerecht
We hebben met zen allen een tapasbordje gedeeld. Het was redelijk lekker. Ik ben hier wel vergeten een foto van te trekken dus ik zal zeggen wat er allemaal op lag; parmaham, olijven, harde kaas en gevulde paprika. Pas op de gevulde paprika is zeer pikant. Ik heb ze geprobeerd terwijl ik eigenlijk niet zo graag paprika eet maar ze leken op tomaten en dat is 1 van mijn fav groenten.
Hoofdgerecht
1: Salade geitenkaas. Een zeer grote portie en net iets te veel azijn maar voor de rest niets op aan te merken.
2: Salade scampi. Goed gekruid. Het is een goede portie en was ook lekker.
3: Garnaalkroketten: Zeer lekker. Mijn papa vond dat er genoeg garnaal inzat maar ik zag er geen toen die het doorsneed dus vroeg ik om 1tje te proeven en effectief er zaten er bijna geen in. Hij bleef beweren dat er wel genoeg inzaten dus ofwel liegt hij ofwel had ik heel toevallig net een stuk met weinig garnalen in.
• Prijs
Spaans tapasbord= 12 euro
Salade geitenkaas= 22,50 euro
Salade scampi= 26 euro
Garnaalkroketten= 25,50 euro
• Details
In het potje olijven bij het voorgerecht zaten teentjes look. Ik vind look wel lekker dus ik heb er 1tje geprobeerd en ze waren echt heel lekker en lagen helemaal niet zo hard op je maag. Ik vraag me nu wel af of dat dat raar is om te doen want papa keek heel raar toen hij mij pure look zag eten.
• Toiletten
Er waren 3 toiletten per geslacht. Zeer ruim en proper en alles was aanwezig wat je nodig had. Ik weet wel niet meer of er ook een babytafel was.
• Samenvatting
6/10 Locatie 4.5/10 zitplaats
6/10 presentatie eten 6/10 smaak eten
5/10 prijs eten 8/10 toiletten
Zoals je kan zien aan de punten vond ik het niet geweldig. Het was niet verschrikkelijk eten ofzo maar het was ook niet geweldig. Plus we hadden de pech dat het enorm warm was en er was geen 1 tafel binnen die volledig in de schaduw zat. We werden wel zeer snel bediend. De salade geitenkaas was een grote portie en daarvan was de prijs goed maar de rest was wel wat aan de hogere kant voor de hoeveelheid die je kreeg. Ik zou het dus niet zelf meer voorstellen om naar toe te gaan maar ik zou het niet erg ofzo vinden.
18/07/2022

Datum van bezoek: juli 2022
28 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Laat ik beginnen met de positieve punten: Uitzicht en setting fenomenaal. Prachtig interieur. Het eten daarentegen zeer middelmatig. Zeker niet restaurant-waardig maar wat het meest tegenviel was de bediening: onvriendelijk, 2x fout in de bestelling en absoluut niet klantgericht. Echt jammer! Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: mei 2022
30 augustus 2021 beoordeeld

Het uitzicht op de golfterreinen is zeker iets waar dit restaurant kan mee uitpakken. Filet mignon gegeten die echt wel uitstekend was. Bediening kon wel wat vriendelijker.

Datum van bezoek: augustus 2021
23 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

vlug en correct bediend.
lekker gegeten in de avondzon op terras
tafels staan ver van elkaar
niet te los, niet te stijf

Datum van bezoek: juli 2020

Reizigers die Golf "Hof ter Hille" bekeken, bekeken ook

Sint-Idesbald, Koksijde
Koksijde Bad, West-Vlaanderen

De Panne, West-Vlaanderen
Koksijde, West-Vlaanderen

In Golf "Hof ter Hille" geweest? Deel je ervaringen!