Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Net even wat anders”
Beoordeling van Vaya Restaurant

Vaya Restaurant
Geclassificeerd als nr. 18 van 73 Restaurants in Solden
Gegevens restaurant
16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee bezoeken gedaan. Restaurant met nagedacht interieur. Hip authentieke crossover. Gerechten zijn goed. Is even wat anders dan de gebruikelijke sfeer in de Oostenrijkse restaurants. Prijzen zijn niet overdreven hoog voor wat je krijgt. Hier heben we de beste wijn mogen drinken van alle bezochte restaurants.
Tip.. Reserveren is geen overbodige..

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank gezocht_ndl_te_B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (68)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 68 beoordelingen

7 maart 2020 beoordeeld

Genoeg keuze. Goede kwaliteit. Mooie accommodatie. Kregen een klein hapje van de keuken aangeboden. Erg lekker.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 212hanniec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker!!!
Heel lekker gegeten, rib of meat genomen voor 2 personen. Top food. Top service. Beetje aan de dure kant maar is het zeker waard!!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank dieterv1982
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De afgelopen week hebben we 2x gegeten bij Vaya; De beleving van de maaltijd was niet consistent en dat werd niet veroorzaakt door het eten. Het eten is van een goed niveau. De bediening was zeer verschillend. De eerste avond was Martina onze serveerster en zij was een goede gastvrouw en het diner voelde ontspannen en er was aandacht en tijd voor kleine details. De tweede avond werden we bediend door de bedrijfsleider en dat was geen goede ervaring; Niet alleen voelde de avond gehaast, hij was ook ongeinteresseerd en bot.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 993hansc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2019 beoordeeld

Eten was zeer goed, bediening wel vreemd kaarten werden gebracht en er werd niet gevraagd of we eerst wat drinken wouden. Dit is alleen gevraagd toen ze het eten kwamen opnemen en toen we het eten ophadden
Kwaliteit is zeer goed de hoeveelheid wat minder

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Martin H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vaya Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Vaya Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding