Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooi

zeer mooie omgeving,spijtig dat honden niet mogen zwemmen. Slecht toegankelijk voor rolstoelen of ... meer lezen

Beoordeeld op 28 september 2020
danimore71
,
Antwerpen, België
Mooie plas midden tussen de bossen en bergen

Na een klein halfuur wandelen vanaf de hoofdweg in Oetz (paadjes zijn aangegeven en makkelijk ... meer lezen

Beoordeeld op 15 augustus 2020
fixo_be
,
Tongeren, België
via mobiele applicatie
Lees alle 198 beoordelingen
  
Beoordelingen (198)
Beoordelingen filteren
198 resultaten
Waardering van reizigers
133
53
11
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
133
53
11
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
19 - 24 van 198 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2015 via mobiele applicatie

Heerlijk stukje natuur. Buiten de drukke vakantieperiodes heerlijk om te wandelen en bij te komen!

In de zomer is het mogelijk om te zwemmen en te varen. Maar helaas teveel touristen om echt te genieten van de omgeving.

Loop eens naar "Seejöchl". Van daaruit heb je een geweldig uitzicht over het meer!

Datum van activiteit: september 2015
Bedank heggel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2015

Mooi gelegen meer. Je kan het meer bereiken via mooie wandelsroutes. Het meer is gelegen tussen twee bergruggen ien is prachtig gesitueerd. Je kan om het meer heenlopen en tevens zijn er ook nog twee eetgelegenheden waar je rustig buiten kan zitten om onder het genot van een drankje kan genieten van de natuur

Datum van activiteit: augustus 2015
Bedank Louis d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2015 via mobiele applicatie

We hadden de auto in Ötz geparkeerd en hebben de wandelroute gelopen. Ongeveer een uur lopen door het bos. Het meer schijnt het warmste meer van Tirol te zijn. Het water was lekker. Rondom het meer loopt een pad. Er is geen ligweide. Je legt je handoek op een platte steen langs de kant waar je gaat zitten. Als je comfortabel wil liggen of zitten ga je naar het houte platform wat bij het restaurant hoort. Je kan er ook met de auto heen reiden en gratis parkeren.

Datum van activiteit: juli 2015
Bedank SRavestein
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2015

Het is heel leuk hier te zwemmen in een prachtige natuur. Het is een meer, dus geen echt zwembad. Dus niet echt voor kinderen. De kinderen moeten zeker goed kunnen zwemmen, watertemp 14°c

Datum van activiteit: juli 2015
Bedank maureen u
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2015

Mooi helder water, voorzieningen en een groot vlot. Is openbaar en zonder betaling toegankelijk. Er gaat een mooi wandelpad naartoe, maar is ook met mountainbike goed bereikbaar. Om niet in de zo'n te liggen kun je een plek met parasol huren of aan de andere kant van het meer onder de bomen te gaan liggen.

Datum van activiteit: juli 2015
Bedank Anne Jan Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken