4 personen bekijken dit hotel
ZenHotels.comUS$ 313
Beoordeeld op 27 september 2016

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 maart 2016

Een echt zaken en congres hotel, de kamers zijn ruim maar wel gedateerd en de badkamer is een beetje klein. En was een douche met een douche gordijn en een zeer ondiep bad of een diepe douchebak. De lobby en de restaurants zijn er volop aanwezig. Ook is er een Starbucks in de hal op de twee etage.

Prima zaken hotel maar zou er zeker niet heen gaan op vakantie met het gezin

Datum van verblijf: maart 2016
Beoordeeld op 15 november 2015

Prima hotel. Wel een echt zakenhotel, veel seminars. Geweldig restaurant Borgne, de tapas waren lekker, maar ook van de kaart heerlijk gegeten. De Hop on Hop off bus en de tram stoppen voor de deur. Maar Frech Quarter is ook prima te voet te bereiken.

Kamertip: Vraag een kamer met uitzicht op de Super Dome.
Datum van verblijf: november 2015
HyattRegencyNola, Director of Guest Satisfaction van Hyatt Regency New Orleans, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2015

Thank you for your review. We are very happy to hear you enjoyed your stay along with Borne and our wonderful downtown location. We hope the next time you are in New Orleans you will choose to stay with us once again.

Beoordeeld op 3 oktober 2015 via mobiele applicatie

Heel mooi en erg groot hotel! Modern en erg schoon met verschillende eetgelegenheden en bars. Mooi zwembad en leuke bar erbij. Roomservice en was-service os erg duir! Ook de valet parking is 60 dollar per nacjt! Naastgelegen parkeergarage os 25 dollar pper nacht. Hotel heeft erg goede ligging. Dichtbij alle bezienswaardigheden. Goed verblijf gehad!

Datum van verblijf: oktober 2015
Beoordeeld op 18 september 2015

Het groot, opgezette hotel is modern qua opzet. Het heeft een gezellige bar, goede kamers en verder goede mogelijkheden om te ontbijten, luchen en te dineren. En trouwens ook een prima zwembad. Tijdens ons verblijf echter wel veel te koud water.

Datum van verblijf: oktober 2014