Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Official Site
US$ 167
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 167
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17/07/22
Agoda.com
US$ 154
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 167
Hotels.comUS$ 167
Trip.comUS$ 175
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (665)
Beoordelingen filteren
665 resultaten
Waardering van reizigers
82
206
223
94
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
82
206
223
94
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 665 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2017 via mobiele applicatie

Op Booking beoordeeld met een 8 maar echt bijzonder hoe dit motel dit verdient heeft. Dame bij de receptie niet bijzonder vriendelijk en na het vragen naar de WiFi code kregen we helaas nul op rekest. Het werkte niet! Helaas klonk het alsof ze een bandje afspeelde dus waarschijnlijk al langere tijd een niet / goed wekende WiFi wat voor reizigers tegenwoordig toch best als onplezierig wordt ervaren. Aangekomen bij de kamer voelde het als een sauna zo warm was het. Bedden waren voor onze begrippen weg klein en kamer was ook aan de kleine kant, als is dit voor een korte periode niet erg. Het bed leek in eerste instantie schoon maar wij vonden haren die niet van ons waren. Al met al, helaas geen aanrader!

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank StefanMenges
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2017

Voor een nacht is Motel 6 een prima doorreis hotel. Kamers zijn basic en vrij klein, maar wel schoon en de bedden prima voor de prijs die je betaald. Wij hadden een kamer op de begane grond, mèt koelkast. De badkamer was schoon, maar lekte aan alle kanten wat een groot waterballet tot gevolg had.
Personeel was niet echt heel vriendelijk, maar hier hebben we buiten het inchecken verder niet mee te maken gehad.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank misschris16
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij hadden dit geboekt voor 1 nacht op onze doorreis richting Lake Tahoe. Het is zeer basic, heeft geen sfeer of uitstraling. De kamers (met 2 bedden) zijn heel klein en je kunt er je koffers amper kwijt. Verder was het schoon en prima te doen voor 1 nacht. Je moet ook niet veel verwachten van dit soort motels. Wil je luxe dan moet je dit niet boeken.

Zwembad is klein maar verder Ok, wifi is niet echt super goed.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Marcel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2017 via mobiele applicatie

Moe van een dag wandelen was de teleurstelling groot toen het zwembad dicht was. "Closed for winter". En dat op 15 juli. Daarbij kleine kamer dus niet wat we wilde. Adverteren met zwembad is ook zwembad beschikbaar

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Jos H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017

Amerikaans motel met redelijke kamer wij betaalden 80 dollar wat redelijk is voor de kamer. Kamers niet groot en absoluut slecht wifi.
Prima voor een nacht. Prijzen die in de kamers hingen waren absurd hoog

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank trippernederland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken