Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personen bekijken dit hotel
Westin.com
US$ 464
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 764
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 760
Aanbieding bekijken
eDreamsUS$ 764
Trip.comUS$ 540
Agoda.comUS$ 760
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.544)
Beoordelingen filteren
1.544 resultaten
Waardering van reizigers
817
440
147
83
57
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
817
440
147
83
57
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.544 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2017 via mobiele applicatie

Keurig hotel met kamers waar je ook kunt koken. Best luxe, open haardje, zitje. Mooie badkamer en buiten een goede pool. Ook nog een fitnessruimte. Kortom; niets mis mee. En toch kon het me niet bekoren. Misschien omdat het enorm groot is en daardoor persoonlijkheid of intimiteit mist?

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank samanthad890
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2016

Ruime kamer, gezellig zwembad met warme jacuzzi. Goede ontvangst met welkomstdrankjes en gratis parkeren ondergronds. Hetvrestaurant laat te wensen over. Het ontbijt is duur en het avondeten is niet echt lekker.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 56inge
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick D, General Manager van The Westin Monache Resort, Mammoth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2016

Thank you for the review. Ik waardeer uw opmerkingen. Ik ben blij om te lezen dat u genoten van uw reis. Ik hoop dat u het pand opnieuw te bezoeken.

Oprecht,
Patrick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij waren blij met dit hotel, heerlijk zwembad.
De kamer was ruim en heerlijk groot comfortabel bed met fluffy dekens.
Wel jammer dat de slaapbank van heel wat mindere kwaliteit was...
Ook fijn dat er gelegenheid was om je was te doen.
Parkeren in de parkeergarage ook prima geregeld.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Davina K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick D, General Manager van The Westin Monache Resort, Mammoth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2016

Hartelijk dank voor uw feedback! Ik waardeer uw opmerkingen. Ik verontschuldig me voor uw bed; ons bed is een centrale pijler van ons merk.

Oprecht,
Patrick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2016

Prachtig modern hotel met comfotable en ruime kamers.
Vriendelijk personeel, alleen het ontbijt was stuntelig en stelde niets voor.
Het hotel ligt centraal .
De parkeergarage is een bonus en je wordt vlot geholpen

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick D, General Manager van The Westin Monache Resort, Mammoth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2016
Google-vertaling

Nous vous remercions d'avoir choisi le Westin Monache! Je suis heureux de lire que vous avez apprécié notre hospitalité. S'il vous plaît venez visiter avec nous à nouveau! Nous attendons avec impatience votre retour.

Être bien!
Patrick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2016

dit is een prima hotel, met mooie grote schonen kamers, met buitenzwembad, fijn welkom, glaasje prosecco, vriendelijk personeel, en een fijn e restaurant, voor ontbijt en diner. Bij het diner is er keuze uit souchi kaart en/of gewonen kaart.
Het hotel heeft ook een aparte medewerker voor activiteiten en wandelingen

Kamertip: hogere etage, eerste hotel etage is etage 3 dus liever hoger
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank donrei
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick D, General Manager van The Westin Monache Resort, Mammoth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2016

Thank you for the review en ik hoop dat u uw tijd in Californië genoten. Ik waardeer het dat je de keuze van de Westin Monache. Kom en bezoek ons opnieuw in de toekomst.

Be Well!
Patrick

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken