Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personen bekijken dit hotel
Priceline
US$ 265
Aanbieding bekijken
travelup.com
US$ 286
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 212
Aanbieding bekijken
FindHotelUS$ 265
TraveluroUS$ 290
Destinia.comUS$ 248
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.311)
Beoordelingen filteren
1.311 resultaten
Waardering van reizigers
643
362
175
83
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
643
362
175
83
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.311 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2019

Prima hotel met een 'wintersport' uitstraling. De ontvangst was vriendelijk maar afstandelijk. We hadden een appartement geboekt met 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer voor ons gezin van 4 personen. Ik zou anderen toch aanraden om een appartement met twee slaapkamers te boeken. De slaapbank was vreselijk namelijk. Heel attent dat er voor de tweede nacht een soort extra matras op werd gelegd wat een stuk comfortabeler was. De parkeergarage onder het hotel en gratis en comfortabel. Prima zwembad en jacuzzi's buiten. Enige nadeel is dat er geen airco op de kamer was, is normaal waarschijnlijk niet nodig. Het was nu echter uitzonderlijk warm en daarmee erg benauwd 's nachts. Verder alles prima.

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank meesfloor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CraigS4024, Manager van Juniper Springs Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2019
Google-vertaling

meesfloor,

Thank you for your recent stay with us and for the terrific review! We are very happy that you were able to enjoy the area, and that you enjoyed Juniper Springs Resort! We do apologize that we do not have air conditioning in the rooms, as it is usually not needed at 8,000', but we did have some unusually hot weather early this summer. We have been working on a solution, and do take your feedback very seriously. We hope you will return and thank you again.

- Juniper Springs Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2019

Ruim hotel met ondergrondse gratis parking. Heel ruime kamer waar echter wel enige defecten zijn en geen airconditioning aanwezig is. Het hotel beschikt niet over een bar/restaurant. Enkel een winkeltje met heel beperkte keuze voor ontbijt

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank schietepoes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CraigS4024, Manager van Juniper Springs Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2019
Google-vertaling

schietepoes,

Thank you for your recent visit to Mammoth and for staying with us. We do apologize that we do not have air conditioning in the rooms, as it is usually not needed at 8,000', but we did have some unusually hot weather early this summer. We have been working on a solution, and do take your feedback very seriously. We do hope you will return and if there is anything we can do for your next stay, please do not hesitate to contact us.
- Juniper Springs Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben (helaas) maar 1 nacht verbleven in het hotel. Het beviel ons zeer goed.

De ontvangst is vriendelijk, maar wel wat afstandelijk.

De kamer is een appartement met 2 slaapkamers en woonkamer met keuken. De keuken is compleet ingericht en heeft een vaatwasser en erg grote koelkast.
Alles is mooi schoon.

Ligt vlak naast stoeltjeslift dus ook in de winter moet dit goed zijn....

Fijn zwembad en lekker heet bubbelbad.
Auto parkeren in de garage.

Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank RuudWolff
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CraigS4024, Manager van Juniper Springs Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2019
Google-vertaling

RuudWolff,

Thank you for your review on TripAdvisor.com and for your recent stay with us at Juniper Springs Resort. We are so very happy that you enjoyed your stay and had the best service possible! We are sorry you could only stay briefly and hope to welcome you back in the future!

- Juniper Springs Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2018 via mobiele applicatie

Maar 1 dag in dit hotel gebleven. Het bestaat uit kleine appartementjes, bij ons met 2 slaapkamers. De kamer was zeer goed, het enigste wat we kunnen aanmerken is dat er geen kluis in de kamer aanwezig was. Het feit dat er geen restaurant in het hotel aanwezig is, is niet erg aangezien er in het dorpje veel eetgelegenheid is, en er een gratis shuttle is. Dominos pizza leverde ook op de kamer, en er kan zelf gekookt worden.
Het personeel was zeer vriendelijk en professioneel. Jammer dat we niet langer konden blijven!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank pascalh956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CraigS4024, Manager van Juniper Springs Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2018
Google-vertaling

Pascal H,

Thank you for your recent stay and for your wonderful review! We are very happy to hear that you enjoyed the area, the resort and had the superior service we work hard to provide from our staff! We do not have a safe in the room, however, we do have safe deposit boxes down at the Front Desk, should that be a need. We hope to welcome you back in the future! Thank you and take care!

- Juniper Springs Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een stop op onze rondreis. Hotel straalt helemaal iets in Oostenrijk of zo uit. Propere kamer zonder airco ( maar het was er koel genoeg dus geen probleem ). Zetel bed is wel van bedenkelijke kwaliteit. Heb er alleen in gelegen en mijn rug heeft al betere ervaringen gehad. Voor eten moet je wel naar stadje en dat is even stappen.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank SvenJ523
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Craig S, Manager van Juniper Springs Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2018
Google-vertaling

Sven J,

Thank you for your recent stay with us and for the terrific review! We are very happy that you were able to enjoy the area, and that you enjoyed Juniper Springs Resort! As you mention, we do not have a restaurant on-site, but we do work with many local restaurants and delivery services to do our best to provide those options. Our complimentary shuttle service is definitely a wonderful convenience and runs daily from 4p – 12a anywhere in town to also take you to any local restaurant. Thank you again and we hope you will be back in the future!

- Juniper Springs Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken