Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 226
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/07/22
Expedia.com
US$ 221
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/07/22
FindHotel
US$ 195
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 221
PricelineUS$ 226
HurbUS$ 232
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.134)
Beoordelingen filteren
1.134 resultaten
Waardering van reizigers
475
422
120
54
63
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
475
422
120
54
63
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.134 beoordelingen
Beoordeeld op 20 september 2015

Wij wilden de Tioga Pass door Yosemite rijden en zochten een hotel in de buurt. Onze tomtom gaf aan dat er en Holiday Inn Express zat, maar dat is dus inmiddels een BW. Het was even zoeken want het hotel ligt een beetje verscholen. De locatie van het hotel is prima om als tussenstop te gebruiken. Tegenover het hotel ligt een leuk restaurant waar je heen kunt wandelen. De kamers waren netjes en schoon. Het ontbijtbuffet (inbegrepen) was goed. Het hotel zelf was aan de prijs.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Roosuit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2015

Het hotel ligt een beetje verstopt achter een benzinestation. De kamer met 2 queen size bedden was prima, bedden goed,de badkamer was ook goed. Helaas geen safe. Wel een strijkijzer, fohn etc aanwezig. Onze kamer had uitzicht op een muur die er 5 meter vandaan stond, beetje deprimerend. er is een binnezwembad met whirlpool en wasmachines en drogers en een ijsmachine. Ontbijt was eenvoudig maar goed, personeel zeer vriendelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en er is een lift. De wifi is gratis.

Kamertip: Kies geen kamer tegenover het zwembad als je uitzicht uit je raam wilt.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ton18C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2015

Meestal zijn we wel tevreden over Best Western Plus-hotels, maar dit hotel was geen succes. Wij hadden een suite gereserveerd en belandden in een donkere, muffe ruimte waar ogenschijnlijk al tientallen jaren niets aan verbeterd was. Somber en deprimerend. Locatie is erg ver van Yosemite. Wij zullen hier zeker nooit meer naar toe gaan.

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ellen K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Empeiria High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2015
Google-vertaling

Dear Ellen K
Thank you for your review...though I am wondering why you chose to post it almost a year later. But that's okay. I'm sorry to hear that you didn't like the two bedroom suite that you booked. Always make sure that you are looking at photos of the room that you are booking so that you have better knowledge of what to expect. The best bet is to go to our personal website to take a look. Since last year we have installed new carpeting and tile in the kitchen and bathroom, replaced lighting fixtures and repainted the entire apartment. Currently, we are in the process of selecting new living room furniture. As for the distance to Yosemite National Park, we are only an hour to the Eastern entrance to the park. The park is quite large with a ton of diversity in landscapes. If you were only interested in going into the valley where all of the big rocks and waterfalls are, that is on the western side of the park and it does take 2-3 hours to get there depending on traffic. I hope the rest of your trip was wonderful.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2015 via mobiele applicatie

Hotel ligt iets verscholen achter tankstation. Vriendelijk ontvangst. Het was echt laagseizoen en daardoor erg rustig.
Jammer dat we dan toch een kamer kregen 3 hoog achter met uitzicht op een dak van een ander gebouw naast het hotel, terwijl er voldoende kamers aan voorzijde waren met uitzicht op de bergen. Kamer is redelijk, oogt wel wat oubollig en wat krakkemikkig. Prima bed en zitgedeelte. Badkamer is beperkt, met wastafel in kamer. Ontbijt is voldoende.

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Bertvandenberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
EmilyEC, Manager van Empeiria High Sierra Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2015
Google-vertaling

Hello Bert V
Thank you for your review. Please always feel free to ask for a different room location if you don't like the one that was assigned to you. Not all of our room types are on the front side of the building so we may ask you if you would like a different bedding configuration in order to get the view. If requested, we will always do our best to accommodate them. I hope your journey in the states was fantastic.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2013

rustig hotel in een prachtige omgeving ontbijt viel wat tegen correct personeel heel vriendelijk aangenaam zwembad en whirlpool binnen met handdoekenservice goede internetverbinding eetmogelijkheden op wandelafstand van het hotel kamers met alle nodige comfort

Datum van verblijf: juli 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Dirk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken