Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 339
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 16/07/22
Booking.com
US$ 339
Aanbieding bekijken
FindHotel
US$ 286
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 339
travelup.comUS$ 324
Trip.comUS$ 340
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.147)
Beoordelingen filteren
1.147 resultaten
Waardering van reizigers
609
344
102
57
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
609
344
102
57
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.147 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Prima overnachting op route tussen Las Vegas en San Francisco. Ligt op 45 minuten van Yosemite. Mammoth Lakes is een wintersport plaatsje en de omgeving is prachtig. Eigenlijk zou je er langer moeten blijven. Wij hadden een mooi appartement van alle gemakken voorzien. De receptie is via de Sierra Nevada Lodge en er is een parkeergarage onder met lift. The Village Lodge is eigenlijk een dorpje op zich met wat winkels en restaurants.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank 12JolandaK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2019
Google-vertaling

Hello 12JolandaK,

Thank you for sharing your experience of The Village Lodge! It's great to hear that you were pleased with your accommodations as well as the surrounding amenities. You are correct - we are famous for our Winter sports but please know that we also offer some of the best Spring, Summer and Autumn activities such as mountain biking, hiking, fishing and more! We hope you will come back and stay longer next time!

Warm regards,

Tom Smith
General Manager
The Village Lodge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 oktober 2017 via mobiele applicatie

Groot hotel, mooie grote kamers! Complete keuken in de kamer. Was heel rustig omdat we buiten het seizoen waren. Parkeer garage onder het hotel! Was ook een zwembad aanwezig. Lag erg ver van onze kamer af.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank JuudJ1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2017
Google-vertaling

Hello Juud J,

Thank you for your review! I am glad to hear that you enjoyed our condo and property amenities! I do apologize that you were not as close to the pool as you would like, in the future feel free to request a room closer to the pool facilities. While we can never guarantee a request, we strive to meet all of our guests needs! We thank you for traveling so far to visit us and hope to see you in the future!

Warmly,
Tom Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 augustus 2017 via mobiele applicatie

Had hoge verwachtingen van dit top ski- en mountainbike resort, maar dat maken ze niet waar. Kamers hebben een goede grote, maar zijn niet bijzonder gezien inrichting. Faciliteiten zijn oke, maar ftness ruimte is beneden niveau. Het is beboorlijk aan de prijs voor wat je krijgt. Ontbijt was inclusief volgens Booking, maar dat was er niet. Korting voor het niet hebben van het ontbijt was net goed voor 1 persoon voor 1 ontbijt.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank 74janwillems
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2017
Google-vertaling

Hello Jan Willem S,

Thank you for taking the time to write this review of The Village Lodge. I am saddened to hear that we fell short of your expectations. Upon further investigation, it appears as though Booking.com did not appropriately advertise the breakfast for your stay and we are so very sorry if that caused any confusion or inconvenience. I will certainly review your comments with the appropriate departments to see how we can change some things to create a better guest experience. If you would like to further discuss any items, please reach out to me directly!

Warm Regards,
Tom Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2017 via mobiele applicatie

The Village is een dorpje zoals je dat in de Alpenlanden in Europa verwacht. Toen wij er verbleven, was er een festival met live muziek, BBQ en veel gezelligheid. Wij waren op doorreis en hebben er dus maar weinig van meegemaakt. Het appartement was ruim, schoon en biedt ook de mogelijkheid om zelf te koken.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank arjanmnl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2017
Google-vertaling

Hello arjanmnl,

Bedankt voor je reactie! Thank you for your review! Summertime in The Village is very lively and we host events almost every weekend with a number of food and beverages vendors as well as to plenty of live music and entertainment! I am pleased you were able to enjoy not only our events, but our hotel rooms as well. We look forward to welcoming you back in the future for a longer, eventful stay!

Sincerely,
Tom Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

Dit was een tegenvaller ,gelukkig maar voor 1 nacht ,die nacht werden wij gewekt door hels brandalarm ,alle mensen buiten na een half uur de brandweer ,geen info werkelijk een nachtmerrie het hotel was verouderd en gebrek aan properheid !!! geen aanrader

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank romeo701
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2019
Google-vertaling

Hello romeo701,

We are truly sorry to hear that your stay at The Village Lodge did not meet your standards. We apologize for the inconvenience caused by the fire alarm and fire department response. Thank you for sharing your experience as it helps us to re-evaluate and address issues with cleanliness and upgrading the facilities. We hope you will give us another chance in the future to show you how wonderful The Village Lodge can be.


Warm regards,

Tom Smith
General Manager
The Village Lodge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken