Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 312
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 27/08/22
Booking.com
US$ 314
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Traveluro
US$ 267
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 311
Hotels.comUS$ 312
Trip.comUS$ 316
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.158)
Beoordelingen filteren
1.158 resultaten
Waardering van reizigers
618
345
103
57
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
618
345
103
57
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.158 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juli 2017

Dit was een tegenvaller ,gelukkig maar voor 1 nacht ,die nacht werden wij gewekt door hels brandalarm ,alle mensen buiten na een half uur de brandweer ,geen info werkelijk een nachtmerrie het hotel was verouderd en gebrek aan properheid !!! geen aanrader

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank romeo701
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 augustus 2019
Google-vertaling

Hello romeo701,

We are truly sorry to hear that your stay at The Village Lodge did not meet your standards. We apologize for the inconvenience caused by the fire alarm and fire department response. Thank you for sharing your experience as it helps us to re-evaluate and address issues with cleanliness and upgrading the facilities. We hope you will give us another chance in the future to show you how wonderful The Village Lodge can be.


Warm regards,

Tom Smith
General Manager
The Village Lodge

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2017 via mobiele applicatie

Wat een super verblijf hadden wij hier. Jammer dat we maar 1 nachtje bleven.
Geboekt via booking.com. Het huis was van jaimy (Huisnr 33)en we kregen via de mail een code om naar binnen te gaan. Het was even zoeken maar uiteindelijk gelukt en werkt prima. Er zit een code slot op de deur.
Eenmaal binnen voelt het echt als thuis komen! Prachtige woonkamer, gezellig ingericht. Mooie grote keuken met echt alles erop en eraan. Mooie grote slaap kamer en 2 badkamers. Alles schoon en heerlijk fris en leuk ingericht met kaarsjes.
De volgende ochtend werden we ook nog eens verrast met herten die voor het raam stonden! Echt heel leuk!
Als ik hier ooit nog eens kom ga ik zeker weer dit boeken.

Datum van verblijf: juli 2017
Bedank karenvP3843WF
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Erin Heilman, Other van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2021
Google-vertaling

Hello, I'm new here to the Village Lodge. I'm going through past reviews as I see not everyone was addressed. Unfortunately, with the coming and going of new staff, not every review gets re-addressed after the fact. I believe that follow-up is essential, and hopefully, providing some insight and understanding that will gain you as a traveler to our property once again.
Please call us to book your stay once again! 1.800.MAMMOTH

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2016 via mobiele applicatie

Een prima hotel, eigenlijk niets bijzonders. De kamer ruim en schoon, maar een update kan geen kwaad, het is allemaal wat verouderd en dat is duidelijk te zien. Ondanks dat wij er niet in het wintersportseizoen waren kunnen wij dit plaatsje ontzettend aanbevelen, wat een schattig dorp met goede sfeer en schitterende omgeving! Je waant je hier in de "Amerikaanse Alpen". Wat betreft ons ontvangst zijn wij ontzettend teleurgesteld. We werden ontvangen door een vrouw die een en al vermoeidheid en frustratie uitstraalde. Doordat weg 120 afgesloten was (Yosemite NP) ivm slecht weer, vroegen wij haar hulp bij het zoeken naar een goed alternatief. "Nou, daarvoor moeten we vooral niet bij haar zijn". Haar collega (jongeman) deed nog zijn best, maar haalde niet veel meer uit. Verder werden we geconfronteerd met een lijst aan regeltjes waar we toch vooral vlug onze handtekening onder moesten zetten, lezen ervan deden we maar in onze eigen tijd. Meneer de general manager, ik zou een zéér hartig woordje met deze mevrouw spreken, zij haalt de kwaliteit van uw hotel naar beneden!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MarikeVD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2016
Google-vertaling

Hello MarikeAmsterdam,

I appreciate you sharing your comments with us about your recent stay, though I am sorry to hear you were somewhat disappointed. Our rooms are all undergoing renovations to present a fresh, crisp and sophisticated ambiance for our guests. I am sorry to hear about your experience with our reception, and will reach out to my staff regarding this matter. We know it can be frustrating when our guests are dealing with road closures, but we pride ourselves on keeping an upbeat attitude while providing the alternatives. Mountain living brings about its own challenges including last minute road closures. I hope you were able to find a suitable alternative that did not add too much time to your drive! Temperatures are dropping and the snow is falling. We welcome to opportunity to host you again and provide a more pleasant and enjoyable stay at The Village Lodge. Thank you again for your comments!

Warm Regards,

Tom Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2016

Mooi hotel, elke kamer was op een andere manier ingericht omdat het allemaal particulier bezit is.
Was erg rustig, zal in de winter duidelijk drukker zijn omdat het een echte wintersportplaats is.
Uitstekende service, Het hotelbusje bracht je zelfs naar het volgende stadje om te gaan dineren.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Marlien B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2016
Google-vertaling

Hello Marlien B,

Thank you for taking the time to review your recent stay at The Village Lodge. While we are mostly known as a winter destination, our numerous hiking trails and other attractions have put us at the top of the list for summer adventures as well! I'm pleased to hear you were able to take advantage of our convenient shuttle service to try some of the local restaurants. We hope to see you back at The Village Lodge again!

Kind Regards,

Tom Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2016

Helaas zijn wij hier in de zomer, maar alles schreeuwt naar wintersport , het houtwerk, de sfeer van de receptie gewoon een geweldige winterse dag met kerst. Helaas is het wat dat betreft nu geen winter, maar de kamers en het ontvangst zijn gewoon prima. Ook de parking onder het gebouw is groot en ruim. Er zijn wel behoorlijk veel regels waar je aan moet houden, maar ik denk dat die voortkomen uit de gekke gewoonte van de Amerikanen . Je zit midden in het centrum van het dorp en aan de voet van de stoeltjes lift. Kortom een top locatie. Bed is prima maar de prijzen liegen er ook niet om.

Kamertip: Locatie geeft recht aan de wat hogere prijs, alle kamers zijn goed georiënteerd
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank stephentrea
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
TomSmith11053, General Manager van The Village Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2016
Google-vertaling

Hello stephentrea,

Thank you for sharing your experience at The Village Lodge. I hope you enjoyed your summertime visit to Mammoth, and that you are able to see what a Mammoth winter looks like! Our Village gondola connects guests directly to Canyon Lodge, and the firepits in the plaza are perfect for roasting s'mores. Hopefully we will see you back in Mammoth soon!

Warm Regards,

Tom Smith
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken