Hotel is goed gelegen en bereikbaar vanaf het vliegveld per metro. Metrostation is letterlijk minder dan een minuut lopen waardoor je zo bij de highlights van New York bent. Hotel ligt op steenworp afstand van het WTC met ook genoeg (goede) restaurants in de buurt. Hotel heeft zelf ook een restaurant maar dat hebben we niet geprobeerd.
We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen. Helaas was onze reservering via Booking.com ondanks de bevestiging niet goed doorgekomen bij het hotel. Inchecken duurde daardoor wat langer. De manier waarop dit vervolgens door de dame aan de receptie opgepakt werd, was perfect. We kregen excuses en een upgrade naar een hoger gelegen kamer aangeboden. Erg netjes opgelost dus.
De kamer was erg schoon. Wel enigszins compact, maar al het nodige is aanwezig. Wij hadden in ieder geval meer dan genoeg ruimte. Goede douche en een lekker bed. Uitzicht op de stad vanuit onze kamer op de 44e verdieping was prachtig. Aanrader om een hogere kamer te vragen. We hebben in tegenstelling tot andere beoordelen geen enkele keer lang hoeven wachten op de liften.
Al met al een aanrader voor een verblijf in New York.