Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch menu voor topprijs”
Beoordeling van Rosie O'Grady's

Rosie O'Grady's
Een tafel reserveren
2
wo 24/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 1.332 van 16.405 Restaurants in New York
Prijsklasse: 31 US$ - 50 US$
Keukens: Amerikaans, Iers
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Barscene
Dineropties: Lunch, Diner, Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Midtown
30 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een lekker soepje daarna goeie steak met een lekkere warme appeltaart na. Een kan koffie voor minimaal 2 koppen. We moeten wel wennen aan de (te) supersnelle bediening . Het gaat echt razendsnel. Als je de laatste hap in je mond hebt is je bord alweer weg. Vriendelijke mensen. We hebben hier rustig kunnen lunchen het was niet druk op deze maandagmiddag.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank 122elsc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.131)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.131 beoordelingen

9 oktober 2017 beoordeeld

Heerlijk gegeten. Natuurlijk fish and chips. Bij mijn man was 1 stuk vis niet gaar, maar kreeg meteen een nieuw bord. Zeer goed opgelost. Vriendelijke bediening.
Doe wel een vestje aan, de airco draait daar op volle toeren.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Olijfj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echte Ierse Pub! Ondanks het feit dat je bijna op Times Square zit geeft deze zaak je een lokale sfeer. Ideaal om na een dag in het hectische Manhattan even uit te blazen met een biertje of een whisky met Buffalo wings of een hamburger en lekker de diverse Amerikaanse sporten te kijken. In het restaurant kan je oa lekkere steaks eten. De menukaart is zeer uitgebreid!
Het personeel is vriendelijk en altijd in voor een praatje!!
Een aanrader.

Datum van bezoek: december 2016
Bedank paulbN8451ZM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2016 beoordeeld

Deze avond was ik alleen. Ik reserveerde vooraf een tafeltje. Bij aankomst werd ik richting bar gedirigeerd wat ik bij reservering al aangaf dat niet te willen.De manager kwam aanrennen en gaf me een prima tafel. Hulde en dank!
De crab cakes waren aardappel achtig met weinig crab. Ze zijn zosoepel om groenten te veranderen in een bord sla en geen purée maar roasted potatoes. Heel soepel. Het eten was niet je dat maar prima voor een snelle hap. De prijzen liegen er niet om. De sfeer is levendig en typisch New York. Om te genieten.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Veronique1093555
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2016 beoordeeld

Op deze zwoele zomeravond konden we buiten zitten, waar een smal terras is. Je ziet multicultureel NY voorbij lopen. Het eten was heel behoorlijk, de bediening prettig, het bier smaakte goed

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank KH497
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Rosie O'Grady's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding