Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
New York
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Opslaan
  
Google
Manieren om Chelsea Market te ontdekken
Geheimen van de Hoge Lijn
21 beoordelingen
vanaf 40,00 US$
Meer info
vanaf 35,00 US$
Meer info
vanaf 31,50 US$
Meer info
vanaf 600,00 US$
Meer info
Beoordelingen (9.351)
Beoordelingen filteren
9.351 resultaten
Waardering van reizigers
5.328
3.157
690
141
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.328
3.157
690
141
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 9.351 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juni 2019 via mobiele applicatie

Chelsea market ziet er mooi uit. Heel veel kleine restaurants bij elkaar. Wel heel druk, en we waren op zoek naar veel tentjes met centrale zitplaatsen. We zijn uiteindelijk bij gansevoort market uitgekomen, maar chelsey ziet er ook heel leuk uit

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Hermennn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2019 via mobiele applicatie

Van tevoren heerlijk langs de High Line gewandeld voor we hier kwamen! (Ook een aanrader maar wel iets gehypet). Foodmarket heeft veel keuze. Volgens de medewerkers daar is er geen ‘map’. Als je googeld kun je die wel vinden! Eten is prijzig maar niet prijziger dan in de rest van New York. Fijne sfeer!

Datum van activiteit: mei 2019
1  Bedank saraheO8365GX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2019 via mobiele applicatie

Je komt binnen in een mooi modern gebouw met overal om je heen kleine eettentjes en winkeltjes. Het is erg druk, maar je hoeft nergens echt lang te wachten. Ergens rustig even zitten is er niet bij. Heel leuk om hier even rond te lopen en een hapje te eten.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank jjoycerd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2019 via mobiele applicatie

Prima gegeten. Kleine lunch . Goed klaargemaakt met veel verse producten.De zaak kent niet heel veel zitplaatsen dus is het even wachten voordat je echt aan de beurt bent. Maar dat wachten is het meer dan waard.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank 845sander
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 april 2019

Flaneren over de High Line en daarna afzakken naar de Chelsey Market. Een gezellig rommelige overdekte markt met heel veel kleine winkeltjes en eetgelegenheden.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank ED J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken