15 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor vr 22 dec.
Volledig restitueerbaar voor za 23 dec.
Skyscanner.com
ZenHotels.comUS$ 837
Beoordeeld op 12 november 2017 via mobiele applicatie

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Suite was prachtig, ruim en netjes. Er was een bad en een douche, badjassen en genoeg handdoeken aanwezig. Wifi was goed en snel. Uitzicht van de suite was geweldig. Zou hier zeker nog een keer komen!

Datum van verblijf: november 2017
Beoordeeld op 5 mei 2016 via mobiele applicatie

Gelegen in hartje Manhatten. Veel bezienswaardigheden en shop gelegenheden en restaurants op loopafstand. Gekegen aan het schattige parkje waar bij mooi weer veel activiteiten oa muziek worden georganiseerd.
De Kuxe kamer: compact maar voorzien van al het nodige. Luxe badkamer.
Geweldige behulpzame staf van frontsesk tot werkster. Schone stofvrije kamer. Goed werkend internet op de kamer. Het enige dat wij missen, is een koffiezet apparaat.

Datum van verblijf: mei 2016
Beoordeeld op 18 juli 2015 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt aan het Bryant Park op loopafstand van Times square en central park. Je loopt je hotel uit, haalt een ontbijt bij een van de vele bakkertjes in de straat en gaat zitten eten op het terras in Bryant Park. Hoe heerlijk kan het zijn! Het hotel zelf beschikt over grote kamers met een ruime badkamer met bad. Uitzicht op het Bryant Park en vooral in de avond zeer indrukwekkend. Hotel is wel prijzig maar dan heb je ook luxe.

Datum van verblijf: oktober 2014
Beoordeeld op 5 september 2014

De locatie is geweldig; fijn parkje voor de deur (eet je ontbijt to-go hier op en/of sluit de dag af met een borrel) dichtbij 7th Ave & Times Square, Central Park voor hardlopers, Subway voor de rest vd stad. Fijne lichte kamer en vriendelijk, servicegericht personeel.

Datum van verblijf: september 2014
Beoordeeld op 16 augustus 2014

Erg goed hotel! Al bij de ontvangst viel de ongelooflijk aardige bejegening door het personeel op. Iedere keer weer werden we erg vriendelijk geholpen, geweldige service. We hadden een prima kamer op een van de bovenste verdiepingen met zelfs een terrasje buiten! Luxe kamers zonder al te veel poespas, lekkere bedden, dik hoteltextiel incl badjas! Lokatie in Midtown zodat je centraal zit. Het is gelegen aan een park waar in de zomer allerlei gratis lessen (pilates, Yoga, jongleren) worden gegeven, erg leuk! Waar voor je geld!

Datum van verblijf: augustus 2014