Eus13

50-50

Beoordeling van Dream Downtown
2,0 van 5 bollen29 sep 2016 beoordeeldvia mobiele applicatie
Mooi hip hotel, ligging perfect. Alleen de nachtclub PHD bonkt 's nachts zo hard door naar de verdiepingen lager. Zelf op de 11e verdieping verbleven, maar ook op de 8e was het gedreun te horen! Op de kamer ipv een audio systeem had de kamer een "noise reduction system" wat de situatie alleen maar erger maakte.
Vriendelijke staff. Dus vandaar 50-50
Roomservice
Fitnesscentrum
Meer hotels in New York bekijken
Beoordeeld op 2 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij waren hier vijf dagen met een gezin met tieners. Super hip publiek dat in de rij staat voor het fantastische dak terras. Lekkere bedden maar wel kleine kamers. Behoorlijk lawaaiig met clubbers die tot laat in de nacht thuiskomen. Alle hippe eettentjes op loop afstand.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 31 december 2015

Het hotel ligt op een geweldige locatie. In het Meetpacking district en om de hoek van Chelsea Market (waar je leuk kunt ontbijten/lunchen). Ook qua openbaar vervoer ligt het perfect. 14th Street metro station ligt in dezelfde straat. Een locatie waar altijd wat te doen is!
Wel zit er in de kelder en op het dak een (nacht)club. Dus veel levendigheid in de hotellobby. Wij hoorden helaas wel het basgeluid van de club in de kelder op onze kamer op de 4de verdieping.

Kamertip: Noordzijde; vraag een kamer zo hoog mogelijk. Wij hoorde de bas op 4 hoog in de kamer.
Datum van verblijf: december 2015
Dan D, General Manager van Dream Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 januari 2016

Thank you for your review of Dream Downtown! I'm thrilled your enjoyed your stay with us. We are indeed located in one of the best areas in Manhattan. With Chelsea Market, The Highline, and the Whitney Museum just minutes away, there isn't a better area to explore in the city! It sounds like you were able to enjoy a few of our food and beverage outlets. I hope you were able to see the view from PH-D, it is simply breathtaking. Thank you again for your feedback and we look forward to having you as our guest again soon.

Sincerely,
Dan Daley

Beoordeeld op 17 september 2015

Een mooi, trendy hotel voor zowel plezier als zaken. Vriendelijk personeel en een ontzettend mooie lobby met een DJ. Wel altijd druk in de lobby met gasten en locals. De kamers zijn ruim, mooi uitzicht (zelfs uitzicht op de Empire State) en ontzettend mooie badkamer met een grote douche. Het hotel heeft een mooie club bovenin (PhD), wel erg prijzig maar zeker de moeite waard om eens heen te gaan.

Kamertip: Zorg ervoor dat je niet helemaal bovenin zit
Datum van verblijf: april 2015
Beoordeeld op 14 juni 2015

Perfect voor bezoek aan New York, ontbijtcafe, roomservice voor redelijke prijzen, nice lobby en een plek om te kunnen roken, in binnentuin Swimming pool op het dak, met service, en swimming pool cafe Direct bij de west village, zeer vriendelijk en acoomadating personeel! Kamer en design hotel vond ik erg mooi! Zakelijk recent ook voor een exchange gebtuikt, ook dat was een groot succes

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde alleen
Dan D, General Manager van Dream Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2015

Thanks so much for reviewing Dream Downtown! It seems like you were able to experience all that the hotel has to offer. Between Dream Beach, PH-D, Bodega Negra; the extra-curriuclar activities are seemingly endless! I was most thrilled to read your kind words about our staff. I will be sure to share your review with them! Thanks so much for choosing to stay with us at DDT and we hope to have you as our guest again soon.

Sincerely,
Dan Daley

Beoordeeld op 7 maart 2015

Leuk design hotel.
Verhuurt ook fietsen.
Met buitenzwembad.
Goed gelegen bij Meat Packing district en Chelsea market, het highrise wandelpand enz
Minpuntje: Ietwat kleine kamer zelfs voor Manhattan standaarden

Datum van verblijf: oktober 2014