8 personen bekijken dit hotel
Sofitel
Volledig restitueerbaar voor vr 22 dec.
ZenHotels.com
Expedia.comUS$ 587
travelup.comUS$ 610
Beoordeeld op 3 januari 2019

Het was een heerlijk verblijf! Heerlijk hotel! Heerlijke kamer, prachtige lounge. De locatie was perfect men kon bijna alles wandelend bereiken. Heerlijk! Bijna perfect, het enige minpuntje was de benadering van het personeel dat was te zakelijk en mag hartelijker.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 28 augustus 2018 via mobiele applicatie

Sofitel is een oase van rust in het drukke Manhattan. We hadden een kamer op de 23ste verdieping met twee eenpersoonsbedden. De bedden en donsdekens zijn geweldig. De badkamer had bad en douche maar was kleiner dan in andere kamers. De ligging is redelijk goed als je de metro wil nemen, twee straten lopen naar een halte van de oranje lijn. (Novotel en Radisson hebben een betere ligging). Ontbijt hebben we njet genomen.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 9 juli 2018

de locatie voor dit hotel is prima, goed gelegen om overalmakkelijk naar toe kunnen wandelen of met de metro te reizen. Hotelis goed geisoleerd zodat men van lawaai op straat niets merkt. Goede service en vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Marie-Paule N, General Manager van Sofitel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2018

Dear Wil K,

I hope you do not mind my response being in English.

I thank you for your positive feedback. I am glad to hear that we have provided you with high standards of services and that you enjoyed our ideally located hotel.

We look forward to welcoming you back.

Au revoir,
Marie-Paule

Beoordeeld op 5 juli 2018

Zeer vriendelijke ontvangst. Nette, schone kamer voorzien van alle benodigdheden. Wel wat gedateerd maar schoon en fris. Goed werkende airco. Heerlijk bed. Erg behulpzaam personeel op iedere afdeling.

Kamertip: Neem een kamer op een hoger gelegen verdieping om je rust te kunnen pakken
Datum van verblijf: juli 2018
Marie-Paule N, General Manager van Sofitel New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2018

Bonjour RonaldDaamen,

Thank you for your feedback. I hope you don't mind my response being in English.

It is a great pleasure to know that you enjoyed the service provided by the Sofitel New York ambassadors.

We are looking forward to welcoming you soon.

A Bientôt
Marie-Paule

Beoordeeld op 26 januari 2017

Schitterende ligging in het hartje van Manhatten. Perfect tussen Fifth av. en Timesquare. Franse luxe en haven van rust in de drukte van de city that never sleeps. Leuke staff en goed personeel. Voor mij al meer dan 15 jaar een vaste stek.

Datum van verblijf: februari 2016