Vijf jaar geleden in dit hotel verbleven. Het was toen prima. Nette schone kamers. Eenvoudig ontbijten met gratis muffins en koffie/thee. Gezellige lounch op 4. Pantry op de etages voor gratis koffie/thee, Enz. Niets daarvan is meer over. Kamers lijken niet goed onderhouden. Vuil op de muren, gordijn tussen bad en slaapgedeelte ontbrak, rolgordijn bij het raam sloot niet goed. De lounch is nu niet meer dan een grote lege ruimte, met een bank waar net 5 personen op kunnen zitten. Het ontbijt met gratis muffins heeft plaats gemaakt voor een duur betaald ontbijt. En de pantry is een ijsmachine geworden met koud water. Daarbij bleek bij vertrek dat er tegenwoordig ook betaald moet worden als je je koffers even wil laten opslaan daar. $2,00 per koffer. Kortom... teleurstellend. Enige positieve is dat het hotel erg centraal ligt. Times Square is op 15 minuten loopafstand. De metro ongeveer 10 minuten. De prijs van dit hotel is niet bepaald goedkoop. Met de kennis die ik nu heb, zal ik niet zo snel meer een kamer daar huren.
Oja, en hou rekening mee dat je naast de prijs van je kamer, ter plekke ook nog een zogeheten resortfee van ongeveer $35,00 per nacht moet betalen. Maar.... dat is bij elk hotel in NY het geval.
NB. Desondanks hebben we een geweldige week in NY gehad :-)