4 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor za 23 dec.
Volledig restitueerbaar voor vr 22 dec.
ZenHotels.com
Expedia.comUS$ 433
Skyscanner.comUS$ 398
Beoordeeld op 12 september 2018

Perfecte ligging van dit zeer goed hotel om New York te ontdekken.
We hebben enorm genoten van het ontbijt a la carte.
Onze kamer was zeer goed in orde er ontbrak voor ons niets.
Het personeel was zeer gedienstig en vriendelijk.
Een aanrader voor iedere bezoeker in New York.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 18 juni 2018 via mobiele applicatie

Onze eerste stop in de usa was dit hotel in downtown Manhattan. Dicjt naast metrostation fulton waar je vanuit JFK met lijn a direct heengaat. Super ontvangst en mooie kamer. Heerlijke bedden, mooie doche/bad met prima straal. Personeel is super attent en het hotel ligt op loopafstand van ground zero, wallstreet, vrijheidsbeeld en veel metroverbindingen. Om de hoek is een kleine winkel waar je voor 39c cola en voor 26c water kan kopen. Jubilee om de hoek jeeft heerlijke koffie. Kortom een prima start van omze usa tour

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt een paar honderd meter van de metro (rood 1,2,3). Vlakbij Wallstreet, 9/11 memorial en een stopping mall. Ook battery park en de hudson zijn aan te lopen. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. We kregen diverse tips voor restaurants in de buurt. Ook service op de kamer was goed. We hebben uitstekend gegeten in het restaurant felice. Maar een bord spaghetti voor 24 dollar wat wel wat duur. Verder prima. We hebben om de hoek steeds ontbeten bij fancier waar ook veel business mensen ontbeten.

Datum van verblijf: juni 2017
Matt S, Guest Relations Manager van Gild Hall A Thompson Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2017

Dear Erik,

Thank you for staying with us during your recent visit to New York City. I'm thrilled that we were able to make your visit a memorable one. It's great that you were able to visit the many attractions and eateries in our neighborhood. The team and I look forward to welcoming you back soon!

Warm Wishes,

Matt Schaefer
Rooms Division Manager
Gild Hall - a Thompson Hotel

Beoordeeld op 10 augustus 2016 via mobiele applicatie

We werden vriendelijk ontvangen. We waren nogal vroeg en konden nog niet in onze kamer. Onze koffers werden netjes opgeborgen. Toen we later terug kwamen, waren de koffers al op de kamer gezet en konden we, met een lekker glas champagne, naar onze kamer. Dit bleek een prachtige kamer met een redelijke badkamer. Super locatie, vriendelijk personeel en een heerlijk hotel. Absoluut de moeite waard.

Datum van verblijf: augustus 2016
Monique N, Front Office Manager van Gild Hall A Thompson Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2016

Heel erg bedankt voor uw beoordeling. Ik ben zo blij dat je voelde me welkom bij Gild Hall!

Wij hopen dat u in staat om ons weer bij in New York zal zijn. Gelieve uit te reiken naar me direct voor uw volgende reis.

Best,
Monique

Beoordeeld op 28 juli 2016 via mobiele applicatie

Ruime kamer, badkamer netjes, zeer groot bed. Geen ontbijtbuffet mogelijk. Keuze uit Continentaal (croissant of bagel met potje vers fruit) of Amerikaans (eieren met spek of worstjes) ontbijt voor $15. Kamers kant "Platt Street" vrij luidruchtig door ventilatiesysteem van parkeergarage. Ligging dicht bij metro. Best op voorhand bevestiging vragen van je reservering (onze reservering zat niet in hun computersysteem).

Datum van verblijf: juli 2016
Monique N, Front Office Manager van Gild Hall A Thompson Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2016

Jo D,

Heel erg bedankt voor de tijd neemt om zo'n mooie recensie te schrijven. Ik vind het jammer dat er een probleem met uw reservering toen je aankwam , maar ik ben erg blij dat we in staat waren om het op te lossen voor u! We hopen dat we in staat zijn om je weer te ontvangen voor uw volgende verblijf in New York! Aarzel dan niet direct uit te reiken naar mij voor uw volgende reis.