Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (5.158)
Beoordelingen filteren
5.158 resultaten
Waardering van reizigers
2.737
1.690
456
162
113
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.737
1.690
456
162
113
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 5.158 beoordelingen
Beoordeeld op 28 oktober 2018

Het hotel ligt mooi centraal in het centrum van New York.
De kamer voor vier personen was bijzonder klein.
Bij herhaling aan moeten geven dat er vier personen op de kamer verbleven en wij dan ook graag vier sets handdoeken wilden.
Dat is uiteindelijk gedurende één week twee keer goed gegaan.
Wij zwijgen maar over de shampoo en de rest , dat is ons niet gelukt.
Het ontbijt is vreselijk duur en stelt niets voor.
Als je cappuccino bestelden kon je $ 8,00 extra aftikken of te wel , money money.,
Ik kom er niet weer.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank André F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2018

Thank you for staying with us and for taking the time to share some of your observations. Let me be the first to apologize for our team's inability to properly replenish your toiletries during your time. Your comments have been shared with our housekeeping department and we thank you for bringing this to our attention. We do offer larger sized suites that comfortably accommodates 4 persons and we welcome you to experience one of these suites on your next visit. If your travels bring you back to our hotel, please do not hesitate to let me know so that I can personally see to your arrangements. Thank you again for your time and remarks.

Warm Regards,

Billy K
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2018 via mobiele applicatie

Aanrader! We zijn 3 dagen in NYC geweest en hebben overnacht in The Warwick. Prachtig hotel met een klassieke uitstraling. De kamer was ruim, zeker voor NY begrippen. Prima kingsize bed, dagelijkse (goede) schoonmaak en een keurige badkamer. Personeel was vriendelijk. Ontbijt leek prima (wij hebben er geen gebruik van gemaakt, elke ochtend een ontbijt tentje gezocht in NYC). Hotel beschikt ook over een leuke bar. Wat bij dit hotel het meest in het oog springt is de locatie; gelegen aan 54th street en 6th Avenue, midden in het centrum. Central Park en 5th Avenue (de dure winkelstraat) op perfecte loopafstand, ook Times Square en Bryant Park is goed te doen. Nog een paar leuke tips: fietsen huren ($35 pp per dag), The Highline wandelen en in de avond borrelen op de rooftop bar van The Peninsula. Prijs kwaliteit (wij betaalden $190 per nacht) uitstekend!!

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Thieuke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jfabian2017, Director of Front Office van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2018

Dear Thieuke,

Thank you again for staying with us. We appreciate your feedback.
Our staff was so ecstatic to learn that you totally enjoyed your stay with us.
We are happy to hear that you get to experience our big clean rooms and the five star service we are known for.
We are looking forward to your next stay soon.

Regards,

Joel Fabian
Director of Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2017 via mobiele applicatie

Prachtig klassiek hotel centraal gelegen in Manhattan. Vriendelijk personeel binnen en aan de deur. Je bent er echt welkom. Ontbinding wel wat prijzig, maar in de omgeving kan je op veel plekken ontbijten. Top!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank peterjL7885UM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2017

Thank you for staying with us recently and for sharing your feedback online. We were happy to hear that you enjoyed your time with us and we hope to see you again the next time you visit New York.

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2016

Het is een prachtig hotel met heel vriendelijk personeel die altijd bereikbaar zijn, valid parking service. Het zit op een geweldige locatie (zijstraat 5th ave, ter hoogte van Ralph Lauren op 5th), heerlijk bed en mooi uitzicht. Super gezellige bar, Randolph's!

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 349mandya
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2016

Thank you very much for staying with us and for sharing your review online. We were happy to read that you had such a great time with us and we hope to invite you back again for another visit!

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2016 via mobiele applicatie

Hotel is wat prijzig maar echt comfortabel. Bed en douch zijn prima. Lokatie is uitstekend, centraal, dichtbij metro. Wat echt niet meer van deze tijd is, is dat wifi 10 dollar per dag kost. Het viel me sowieso tegen dat veel plekken in New York nog geen wifi hebben.
Maar goed even voor het raam van een starbucks gaan staan en dat probleem is opgelost.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jetd_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Billy K, Guest Relations Manager van Warwick New York, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 mei 2016

Thank you kindly for sharing your review about your most recent stay with us at the Warwick. We hope to turn this into a 5 star experience if given another opportunity to do so.

Warm Regards,

Billy Kang
Guest Services Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken