Femke H
Beverwijk

Superfijn hotel op toplocatie

Beoordeling van Arlo NoMad
4,0 van 5 bollen27 apr 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Superfijn hotel! Vriendelijk personeel, mooie kamer met heerlijk bed en beste van alles: op een toplocatie. Vanuit de kamer zagen wij het empire state building. Tussen 2 metrohaltes vanaf waar je ongeveer elke lijn kunt pakken. Times Square is te lopen, maar beter pak je de metro. Ontbijt is vers, lekker, voldoende en redelijk geprijsd. Echt een aanrader!
Datum van verblijf: april 2019
ArloNoMad, General Manager van Arlo NoMad, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 28 apr 2019
Hi femke_h_nl,

Thank you for sharing your experience with us and fellow urban explorers! We are happy to read that you love your stay with us, including our friendly staff, great locations and extra comfy beds! We would love to host you again and have a chance to earn that 5th star!

All the best,

• MakeMyTrip
1.7 km van Arlo NoMad
Meer hotels in New York bekijken
Beoordeeld op 23 april 2019 via mobiele applicatie

Ben je op zoek naar een fijn hotel voor je city trip? Dan is dit hotel een aanrader. Prima uitvalsbasis voor de vele trekpleisters. Empire State building op steenworp afstand zelfs. Metro dichtbij, dus aansluiting voor zowel up- als down town tripjes.
Kamer (wij zaten op een fijne hoogte, 20e) ruim, modern en schoon. Fijne badkamer. Heerlijk bed.
Let wel, wc in de badkamer en afgescheiden door een glazen deur en open bovenkant. Dus geen privacy bij toiletgebruik als je met z’n tweeën bent....
Zeer vriendelijke medewerkers en behulpzaam!

Datum van verblijf: april 2019
ArloNoMad, General Manager van Arlo NoMad, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2019

Hello erikdj68,

Thank you for taking the time to leave your review! We are thrilled to hear that Arlo was such a great fit for you. From our amazing location to our cozy rooms, it seems like Arlo met your every need. We can't wait to welcome you back!

Sincerely,

Beoordeeld op 16 maart 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel, goede ligging vlakbij Empire State Building en ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze kamer lag op de 17de verdieping. Het uitzicht was echt geweldig. De kamer was perfect in orde: heel proper, genoeg opslagruimte en een heerlijke douche. Wij zijn fan!!

Datum van verblijf: maart 2019
ArloNoMad, General Manager van Arlo NoMad, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2019

Hi Wenke E,

Thank you so very much for such lovely bits of feedback. We greatly appreciate hearing from you.

We do our best to make sure each and every one of our guests have a nice time with us while visiting our city and we are delighted to know this was true for you.

We look forward to having you join us again the next time you're in New York!

Warmly,

Maggie Houston | General Manager

Beoordeeld op 12 oktober 2018

Centrale ligging, fietsen voor de deur welke gratis te gebruiken zijn inclusief helm, uitstekende bedden, magnifiek uitzicht vanuit je bed op de 26e etage en natuurlijk de rooftop waar je echt naar toe moet!

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde alleen
Maggie H, General Manager van Arlo NoMad, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2018

Hello Nicollet,

We're so happy to hear you enjoyed some many elements of your recent stay. Our location is certainly ideal for those hoping to take in all our fine city has to offer! And for adventures a bit far by foot, our bikes are a lovely alternative. Thank you for taking a moment to share your experience and we'll absolutely look forward to welcoming you again!

Best,

Beoordeeld op 10 juli 2018

De locatie is perfect. Vlakbij het Empire State Building en aan Fifth Avenue. Bijna alles is te voet te doen. Kamers zijn klein, maar dit heb je echt niet in de gaten. Je moet alleen zorgen dat je je rotzooi opruimt en niet laat slingeren. Bedden zijn heerlijk. Wel een beetje kort. Wat ons opviel waren de stopcontacten en oplaadpunten. Deze zijn er in overvloed. Enige minpuntje was dat wij een keer de trap hebben genomen naar beneden (zaten op de 4e verdieping), omdat de lift vrij lang wegbleef. Maar helaas hebben we om moeten keren want de trap was geblokkeerd met karren wasgoed en frisdrank. Geeft niet echt een veilig gevoel als er brand uitbreekt. En we hebben inderdaad een brandalarm gehad. Gelukkig vals alarm, maar ik zou niet weten hoe ik beneden had moeten komen.
Rooftopbar is geweldig. Prachtig uitzicht op de Empire en Manhattan. Wel een beetje winderig en vooral 's avonds koud. Maar het uitzicht maakt veel goed. Kortom een prima/schoon/modern/trendy hotel op een hele goede locatie. De volgende keer als we in NY zijn zullen we zeker weer dit hotel boeken.

Datum van verblijf: juni 2018
ArloNoMad, Manager van Arlo NoMad, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018

Hi There,

Thanks so much for such kind feedback. We are so glad to know that you enjoyed your stay here with us.

If ever you're in the area again, we'd be honored to have you join us once more!

We do apologize for the mishap with regard to the stairwell storage. Rest assured we have addressed this and it will no longer be an issue for you or any guest we host.

Cheers,

Beoordeeld op 5 juni 2018

Meteen bij binnenkomst viel mij al op dat het er zo prettig ruikt. Schone moderne kamer, fijne en schone badkamer. Heerlijke bedden. Midden in Manhattan vlakbij de Empire State Building! Goed werkende airco. USB-aansluitingen, prima tv met veel zenders, ook Netflix.
Goede WiFi, fijne bar/ruimte op de 2e etage waar je gezellig wat kunt drinken en kletsen. En de rooftop is super! Restaurant is er ook, hebben wij alleen geen gebruik van gemaakt.
Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel, allemaal. En dat de kamer klein is vonden wij absoluut geen probleem. Vanaf de rooftopbar prachtig uitzicht over de stad.

Kamertip: Wij hadden de standaard 2-persoons kamer. Geen uitzicht over de stad. Maar hiervoor kun je ook al terecht op de rooftop!
Datum van verblijf: mei 2018
ArloNoMad, General Manager van Arlo NoMad, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2018

Hallo linda2462,

Van begin tot einde klinkt het alsof we op de juiste plek terechtkomen voor het maken van deze reis naar New York om er een te onthouden. Ja, onze kamers zijn compact, maar we willen ze voorzien van alle gemakken van thuis. We hopen dat we onszelf hebben veiliggesteld als uw beste keuze van plaatsen om te verblijven, de volgende keer dat uw reizen u naar NYC brengen!

Hartelijke groeten,