Modern hotel , vriendelijke ontvangst, goede ligging aan de Empire State building, Macy's praktisch om de hoek. Eataly nabij, makkelijk als je 's avonds iets wil gaan eten.. Wij hebben bijna alles te voet gedaan. Het hotel heeft kamers met alle voorzieningen: big TV, ruime douche,frigo,haardroger, steamer, kluisje( onder het bed) De kamers zijn niet groot maar hebben toch een ruimtegevoel. Je kan je valiezen kwijt onder het bed wat handig is. Wel zeer beperkte kastruimte.. zoals meestal in New York. Voor toiletgerief is er gelukkig plaats genoeg.
Je kan in de lobby drank kopen maar het is erg duur bv een flesje San Pellegrino was 3 keer de prijs die je ergens anders betaalde dus je koopt zoiets beter bv in Eataly of een drugstore en zet het dan in je koelkastje.
In het hotel wel mooie zitruimtes en een mooie rooftopbar.
Er zijn 3 liften . 1 gaat tot verdiep 8 , de 2 anderen tot de rooftopbar, wat betekent dat vooral 's avonds die druk bezet zijn vermits er ook nog eens mensen van buiten het hotel naar de bar komen..
Wij waren altijd blij dat wij op verdiep 6 zaten en zodoende de eerste lift konden nemen en niet moesten aanschuiven , het heeft ons veel tijd bespaard!
Als je een modern, hip hotel wil, moet je voor Arlo Nomad kiezen.