Dit hotel geboekt naar aan.eiding van de andere reviews op tripadvisor in combinatie met een mooie aanbieding.
Locatie niet slecht, tegenover seaport village, dichtbij (wandel afstand) uss midway, tegenover een tram station (je kan zo makkelijk naar old town) en in 10-15 minuten wandelen naar de gaslamp district.
Het hotel zelf is gigantisch en daardoor wat onpersoonlijk. Er worden schijnbaar veel congressen gehouden, dit stoorde ons niet. Hou er rekening mee dat het hotel twee torens heeft. We kregen de indruk dat de ene toren een wat luxere uitstraling had dan de andere.
Personeel doet geen stapje extra en uitleg bij in-checken was matig, we hoeven geen overdreven welkom, maar het is altijd praktisch om een uitleg te krijgen waar wat is (zonder het specifiek te hoeven vragen; helemaal gezien de grote van dit hotel), deze ontbrak helaas.
Kamers zakelijk, maar in ons geval een uitstekend uitzicht (hoekkamer; corner king). Badkamer is erg standaard met een wat ouderwets laag bad waar men ook in moet douchen, zou beter kunnen. Voor de rest niets bijzonders (positief of negatief).
Ontbijt is zeer de moeite waard en het personeel juist weer heel vriendelijk (positieve uitzondering). Boek dit wel vooraf gezien het dan veel goedkoper is dan ter plaatse betalen. Hotel bar boven (top of the hyatt) is ook de moeite waard en in verhouding viel de prijs van een drankje mee.
Parkeren in verhouding juist absurd duur naar ons idee, dit is geen New York, Santa Monica, etc. echter de prijs van parkeren zou dat doen vermoeden (schandalig, helemaal in het geval van hotel gasten).
Handig hotel voor een bezoek aan San Diego, wij proberen echter bij een eventueel volgend bezoek aan San Diego een alternatief.