Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personen bekijken dit hotel
Booking.com
168 US$
View deal
Hotels.com
168 US$
View deal
Hurb
253 US$
141 US$
View deal
BESPAAR 112 US$
Official Hotel162 US$
Expedia.com168 US$
Lol.travel253 US$
alle 20 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.966)
Beoordelingen filteren
5.967 resultaten
Waardering van reizigers
4.330
1.193
283
105
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.330
1.193
283
105
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 5.967 beoordelingen
Beoordeeld op 19 april 2019 via mobiele applicatie

Mooi hotel midden in stad. Bed en douche superheerlijk!

Wel bizar dat je sinds januari nog 20 dollar aminitytoeslag krijgt bij uitboeken. Voor wifi en water? Voelt als oneerlijke concurrentie dat dit niet in de prijs is inbegrepen zit.......op deze manier kan je hotels niet goed vergelijken.......

Verder heerlijk hotel en met een special deal zeker een aanrader!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ilseuitnederland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2018

De kamers in dit hotel zijn erg ruim, en er is een fijn breed bed aanwezig. Airco en koelkast aanwezig. De badkamer is luxe met een hele fijne douche, er is ook een föhn aanwezig. De WIFI is gratis. De ligging is zeer centraal, op 2 min lopen van de metro en van het park. Er is een supermarkt om de hoek, de Roche Bros, tegenover Macy's. Aardige ontvangst bij de receptie. Er zit een koffietentje naast dat je via het hotel ook kan bereiken, waar je ook kan ontbijten. Om de hoek van het hotel kan je ook ontbijten en lunchen.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank KimvG1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paul S, Corporate Director of Sales & Marketing van The Godfrey Hotel Boston, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2018
Google-vertaling

Hi KimvG1 -

Thank you for the review. We're glad you enjoyed all the amenities and hope to have you again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

locatie is goed, hotel ziet er mooi uit. Service is slecht. Op site staat dat er een bar en een restaurant bij het hotel horen. Er is wel een verbinding met bar vanuit hotel, maar verder is het een zelfstandige zaak. Ongeïnteresseerd, verveeld barpersoneel. Hierdoor is het een ongezellig, sfeerloos zakenhotel.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank MGuelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2016 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamers. Water en WiFi gratis. Goede ligging: vlakbij station, metro en park. Uitgebreid gamma toiletartikelen. En bovenal: de beste matras ooit! Slapen doe je hier als een roos! Wij sliepen achteraan (mochten kiezen) en daar was het superrustig. Aan het hotel is ook een koffiebar met heerlijke cappuccino en lekkere muffins, ideaal voor een snel ontbijt.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 111Stefanie111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GodfreyBoston, Manager van The Godfrey Hotel Boston, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2016
Google-vertaling

Hi 111Stefanie111,

Thank you for choosing us for your recent trip to Boston. We're pleased to hear you enjoyed our spacious rooms, complimentary WiFi and good location. We hope to host you on your next trip to Boston. Safe travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juni 2016

Een mooi hotel met een prima badkamer en een super douche. Het bed zou beter kunnen passend bij de kwaliteit en prijsverhouding van het hotel. Hotel ligt in het centrum maar er zijn veel zwervers in de buurt en dat is jammer. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank etienneb306
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GodfreyBoston, Director of Operations van The Godfrey Hotel Boston, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juni 2016
Google-vertaling

Hi etienneb306,

We would like to express our appreciation for sharing with us and others your thoughts on your recent stay. We're pleased to hear you enjoyed our great guest rooms, comfortable beds and friendly staff. We hope to host you on your recent trip to Boston. Safe travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken