Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.728)
Beoordelingen filteren
1.728 resultaten
Waardering van reizigers
432
647
324
177
148
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
432
647
324
177
148
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.728 beoordelingen
Beoordeeld op 28 oktober 2018

De kamer was zeer ruim en zeer schoon en netjes!
Ze hebben hier heerlijke koffie bovendien.
Het was voor ons de 2e keer dat we hier overnacht hebben.
Beide keren prima en tevreden!
Een mooie plek om van daaruit naar het vliegveld te rijden ook.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank InekeDorreman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2018

Bij aankomst veel zwervers rond het hotel. Gelukkig waren ze ook snel weg en hebben we ze verder niet meer gezien. Personeel zeer vriendelijk en helpt je graag met al je vragen. Zo hebben ze een gratis shuttle dienst die je afzet bij 2 metro stations en hebben ze een lijst met alle aanbevolen restaurants in de hele stad. Zo hebben wij beide dagen heerlijk gegeten. Onze kamer zag er heel goed uit. Ruim en netjes klaar gemaakt. Ontbijt was goed te doen, natuurlijk wel Amerikaans maar voor een paar dagen is dat helemaal niet erg. Wij hebben een leuke tijd gehad in Boston!Leuk restaurant:The Salty Pig

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank charpol_95
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Plus Boston Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2018
Google-vertaling

Dear Charlotte,
Our friendly staff strives to ensure all our guests feel at home and will be thrilled they were a highlight of your stay. We're glad our shuttle service added to your convenience and that you appreciated our local dining recommendations. It's also great to know that our breakfast selection met your expectations and that you found the rooms clean and inviting. However, we're sorry you felt the rates could have been better as we work hard to ensure their competitive. Should your adventures bring you back to the city, we'd be honored to host you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2018 via mobiele applicatie

Bij aankomst schrokken we al van de daklozen en drugsverslaafden, die rond het hotel hangen. Hotel zelf erg mooi, schoon en mooie suite. Op de kamer oordopjes voor het ongelooflijk lawaai op straat 's nachts. Er staat een bewaker vanaf de vroege avond tot de vroege ochtend voor de deur. McDonalds en een goede pizzatent aan de overkant ; neem dan eerst een spurt langs de verslaafden. Hotel is goed in een afgrijselijke omgeving. Shuttlebus naar centrum, gelukkig, want je wilt hier niet buiten lopen. Auto staat verder op een omheinde parkeerplaats, echter niet bewaakt.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank roadtrip951
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FrontDesk_GM, General Manager van Best Western Plus Boston Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Shirley,
We always appreciate feedback from our guests. While we're glad our clean, comfortable rooms impressed you, we're sorry for any concerns about the area. As you're aware, we have onsite security throughout the night, and we also have security cameras in the lobby and entryways. The next time you're looking for a place to stay in the city, we hope you'll consider coming back to see us.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2016 via mobiele applicatie

Kamer is groot en confortable. Het ontbijt kan veel beter. Allemaal plastieken borden. Ontvangst aan de receptie is ook miet optimaal, zeggen niet waar de lift is of op welk verdiep de kamer. Et is een shutle naar het centrum, aan de receptie wisten ze niet waar het stopte (jonge dames). Voor die prijs had ik een betete service verwacht. Ook in een lawaaierige omgeving (oorstopjes op de kamer).

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank franktA4361TR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2016 via mobiele applicatie

Gelegen in een wat eigenaardige buurt, met nogal veel industrie. Personeel aan de receptie is vriendelijk. Ontbijt valt nogal mee maar moet het echt met plastic borden en bestek? Één medewerkster aan het ontbijt was vrij arrogant en kwam om kwart voor tien al zeggen dat we zeker om tien uur buiten moesten zijn en dat we desnoods ons ontbijt maar moesten meenemen naar de kamer. Hygiene is goed. Ruime kamers. Geen mogelijkheden tot diner aangezien het hotel geen restaurant heeft. Vrij lawaaierige omgeving omwille van de nabijheid van het hospitaal waardoor je frequent ziekenwagens hoort voorbij razen. Er zijn wel oordopjes ter beschikking. Op de kamer is mogelijkheid om thee te maken en is er een apart salonnetje met TV.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marcvh64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Devon D, Hotel Ambassador van Best Western Plus Boston Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2016
Google-vertaling

Dear Marc V

Thank you so much for taking the time to review your stay with us. Best Western will be updating the hotel from top to bottom. With this being said we will be getting a brand new dinning hall and say bye bye to plastic. We have great hopes you would stay with us again and enjoy the new changes. Until then best wishes.

Sincerely
Devon D
Hotel Ambassador

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken