Als je toevallig een vroege vlucht vanuit Terminal 1 neemt is dit hotel fantastisch - in principe is de afstand hetzelfde als slapen in de garage! De kamers oké (het is rustig gezien de afstand tot LOgan - dus bonus punten voor geluid isolatie). Er is een mooie Executive Lounge als je reputatie toegang toestaan - lijkt er op dat lounges zeldzaam zijn in het in de Verenigde Staten gelegen Hilton, dus dat is altijd een verrassing.
De nabijheid van het Logan is een mes die aan beide kanten snijdt, dat wil zeggen, het hotel is niet dichtbij iets anders dan Boston (met uitzondering van Santarpion - die goede pizza heeft en misschien het enige is wat me naar deze buut zou trekken). The Silver Line maakt het echter werkbaarder dan ik had verwacht. The Silver Line (een gratis bus 'ondergrondse') rijdt tot Zuid Station op frequente basis - en Zuid Station is een top locatie om verder Boston in te gaan, te voet of via de T.
Gegeven dat de Logan Hiltion meestal rond de 100 dollar minder ligt dan vergelijkbare kamers in Boston - is het zeker het overwegen waard.