Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Francisco
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Opslaan
  
Google
Manieren om San Francisco Bay te ontdekken
Gray Whale Watching Tour
22 beoordelingen
vanaf 59,00 US$
Meer info
vanaf 45,00 US$
Meer info
vanaf 73,00 US$
Meer info
vanaf 134,00 US$
Meer info
Beoordelingen (7.286)
Beoordelingen filteren
7.286 resultaten
Waardering van reizigers
5.269
1.704
243
37
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.269
1.704
243
37
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 7.286 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2017 via mobiele applicatie

San Francisco Bay is groot en je kan daar paar uur lekker wandelen let een frisse briesje. Hoop winkeltjes en eet mogelijkheden. Het is een plek doe je moet gezoen hebben

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Chris P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2017 via mobiele applicatie

Mooie lokatie, in de buurt Vd golden gate bridge, genoeg te doen voor langer verblijf.
Dichtbij leuke restaurantjes en winkels.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank 39jacqv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2017 via mobiele applicatie

Dit is erg leuk om overheen te lopen en om de 10 meter is er wel wat te doen. Van goochelaars, muziek tot clowns. Pier 39 is helemaal super hier kan je de zeehonden bekijken en lekker shoppen

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Ronald-Hillebrand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2017

Zoals elke populaire stad heb je de super toeristische gedeeltes en de Bay (met name Pier 39) is daar een van. Leuk om even gezien te hebben, zeker de zeeleeuwen en Pelikanen die je daar zult treffen maar wat betreft winkeltjes en eten is het te toeristisch en zeer druk.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Marcel S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2017 via mobiele applicatie

Met een bezoek aan de westkust mag je SF bay niet overslaan. De diversiteit is groot en er heerst een heel relaxte sfeer. In het hart van SF zijn veel zwervers maar ga je daar net buiten dan beleef je SF zoals het bedoeld is.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank H1950RArichards
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken