Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
San Francisco
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Lombard Street te ontdekken
vanaf 68,51 US$
Meer info
vanaf 35,00 US$
Meer info
San Francisco Love Tour
734 beoordelingen
vanaf 65,00 US$
Meer info
vanaf 65,00 US$
Meer info
Beoordelingen (17.818)
Beoordelingen filteren
17.818 resultaten
Waardering van reizigers
8.448
6.235
2.614
389
132
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.448
6.235
2.614
389
132
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
147 - 152 van 17.818 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2016 via mobiele applicatie

Dit is zeker de moeite waard zeker als je diverse films heb gezien waar deze straat in voorkomt vond het erg leuk

Datum van activiteit: september 2016
Bedank koen122
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2016 via mobiele applicatie

Tof om te zien maar een goede conditie is nodig om er te geraken. (Toch als je te voet gaat). Combineer het met the cable car, die er vlak boven rijdt.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank femkevda
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2016 via mobiele applicatie

Ja ja het meest kronkelende weggetje van San Francisco! Al heb je een auto tot je beschikking zeker even bezoeken paar fotootjes maken en weer verder!

Datum van activiteit: september 2016
Bedank marcusverduin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2016 via mobiele applicatie

Deze straat is 1 van de eerste straten die je op rijdt vanaf de Golden Gate Bridge.
De straat loopt helemaal door tot de haven.
Maar voor diegene die de straat te voet gaat bezoeken moet ik wel zeggen dat je over een goede conditie moet beschikken,het gaat namelijk erg stijl omhoog en omlaag.
Maar het is wel allemaal erg netjes op straat en aan het eind kun je ook nog een bezoek brengen aan Telegraph Hill.
Dat zou ik niet overslaan,alleen moet je rekening houden met een wachttijd van een half uur als je met de lift mee omhoog wil.(zeker doen)
Ook is er aan het eind nog Lombard and Gardens.
Waar veel toeristen met de auto doorheen slingeren en overal staan te fotograferen.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank japieo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2016 via mobiele applicatie

Gewoon heengaan en genieten van de prachtige omgeving. Indrukwekkende hoogte en de auto's die naar beneden rijden. Dit moet je gewoon gezien hebben!

Iedereen is gastvrij en automobilisten die op je moeten wachten ivm het maken van een foto lachen met je mee.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken