Wij hebben 7 nachten in het prachtige Kohea Kai Resort mogen verblijven en dit was gewoonweg fantastisch! De rust van de binnentuin, waarin je heerlijk kunt ontbijten, het lekkere zwembad en de jacuzzi, allemaal dingen die je vakantie net even beter maken.
Wij hebben 2 kamers gehad doordat onze eerste kamer de heftige regenval niet aan kon, dit 'probleem' is echter perfect opgelost door David door een nieuwe kamer te regelen waarin wij tot het einde van ons verblijf konden verblijven. Beide kamers waren perfect, alles wat je nodig hebt wordt voor je geregeld (Water, chips en zelfs verse koffie staan voor je klaar als je aankomt) Ook de aankomst (door Dee, wat een fantastische vrouw!) was hartverwarmend :)
De locatie is ook hartstikke fijn, wel is een huurauto aan te raden (Maar dat geldt voor heel Maui, omdat je dan alles goed kunt ontdekken) Het strand is (en ik heb ze geteld) 32 stappen van het hotel. Ook Kahului, Wailea Beach etc is makkelijk te bereiken.
Als je op zoek bent naar een goed hotel op een goede locatie, moet je zeker hier zijn!
Medewerkers van Kohea Kai, nogmaals bedankt voor de fantastische tijd!Meer