Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellige avond met vrienden”
Beoordeling van Restaurant Pomerol

Restaurant Pomerol
Een tafel reserveren
2
wo 3/6
20:00
Geclassificeerd als nr. 3 van 37 Restaurants in Landgraaf
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
15 maart 2020 beoordeeld

Geweldige culinaire verrassing. Het was gewoon af. Jammer dat bij het voorgerecht de broodjes nog niet waren geserveerd. Maar wat een mooie combinaties, smaken perfect op elkaar afgestemd met de juiste wijnen.
Een echte aanrader.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Wiel H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (97)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 97 beoordelingen

2 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Warme ontvangst in een gezellig en huiselijk restaurant waar KWALITEIT met hoofdletters wordt geschreven. Een gevarieerd menu met heerlijke bijpassende wijnen voor een eerlijke prijs. Chefkok Rico weet je elke keer weer te verrassen met meesterlijke combinaties en overheerlijke creaties. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank jvrolings
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen al een aantal jaren met 3 stellen 1 keer per jaar eten bij Rico. Hij bepaalt dan het menu en wij eten alles met smaak op. Rico weet ons steeds weer te verrassen met allerlei liflafjes, en aan het einde van de avond ben je, ondanks de kleine gerechtjes, na 7 gangen of zo, blij dat je niet nog meer van dat lekkers voorgezet krijgt. De wijnkeuze daarbij is ook voortreffelijk, net als de koffie, thee en whiskey. Toch maar 4 sterren, want de prijs voor dit genieten is aan de stevige kant, en de sfeer is een beetje oubollig.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank Escape770497
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2019 beoordeeld

Het is altijd een feest om bij Pomerol te dineren. De ontvangt is warm en hartelijk. De bediening is vriendelijk, en geven advies over de wijnen, de gerechten zijn van een hoge kwaliteit en smaakvol, prachtig opgemaakte borden. Uitstekende wijnen dat alles tegen redelijke prijzen. Het is een top restaurant. Je voelt je hier thuis.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frans V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 november 2019 beoordeeld

Geweldig restaurant, uitstekende ambiance, geweldig eten. Meerdere malen geweest en altijd uitstekend.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Leo P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Pomerol bekeken, bekeken ook

 

In Restaurant Pomerol geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding